Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Φωτό-πρόκληση από την ROKEΤSAN

Μέσα στο κλίμα των διαρκώς κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων είχαμε και την δημοσίευση σε τουρκικό site, προφανώς από την εταιρεία ROKETSAN, κατασκευάστριας των βαλλιστικών πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς (σύμφωνα με πληροφορίες η έκδοση μέσου βεληνεκούς θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2011) εδάφους-εδάφους YILDIRIM, μια "καλλιτεχνική" προσέγγιση της ελληνικής Βουλής μετά από βολή του YILDIRIM, άκρως χαρακτηριστικής για το πώς βλέπουν το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων οι γείτονες.
Ιδού η...καλλιτεχνική προσέγγιση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, όπως την είδε η κατασκευάστρια (;) εταιρεία των βαλλιστικών πυραύλων:
Oι παρατηρήσεις δικές σας...
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10294&Itemid=141

2 σχόλια:

Γενικός Φαρισαίος Πολιτικού Γραφείου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γενικός Φαρισαίος Πολιτικού Γραφείου είπε...

"είχαμε και την δημοσίευση σε τουρκικό site, προφανώς από την εταιρεία ROKETSAN"
Προφανως ο "εγκριτος" συντακτης δεν εκανε καν τον κοπο να μεταφρασει το "making you pay..." ωστε να οδηγηθει στο συμπερασμα οτι ειναι φωτοσοπια. Ουτε θεωρησε σκοπιμο να ψαξει στο site της εταιριας (και τι λογο εχει μια εταιρια οπλικων συστηματων να διαφημιστει μ αυτο τον τροπο;).