Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Μπερλουσκόνι: Συζήτηση για...τρίχες!

Οι ιταλοί αυτήν την περίοδο συζητούν για τον πρωθυπουργό τους, όχι για σκάνδαλα, ούτε για τις κατηγορίες για διαφθορά, ούτε καν για την πρόσφατη επίθεση εναντίον του αλλά για τις...τρίχες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Σύμφωνα με τους "Times" του Λονδίνου, τα μαλλιά του Ιταλού πρωθυπουργού εξαφανίζονται, για να επανεμφανιστούν λίγο αργότερα στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μυστήριο για το αν φορά περουκίνι, αν έχει κάνει εμφύτευση ή αν έχει συμβεί οτιδήποτε άλλο.

"Τρεις διαφορετικές εμφανίσεις, με ή χωρίς μαλλιά," έγραψε η εφημερίδα "Λα Ρεπούμπλικα", που γεγονός είναι ότι, δεν τον αφήνει σε "χλωρό κλαρί". Και η "Τζιορνάλε", εφημερίδα ιδιοκτησίας του αδερφού του, επεσήμανε τις διαφορετικές εμφανίσεις του Μπερλουσκόνι τις τελευταίες μέρες, χωρίς να δίνει εξήγηση.

Ο πλαστικός χειρουργός που έκανε την εμφύτευση μαλλιών στον Ιταλό πρωθυπουργό το 2004 και το 2005, εκτιμά, ότι τα μαλλιά που του έβαλε ξανάπεσαν, εξαιτίας του άγχους.

http://www.megatv.com/articles.asp?catid=14542&subid=2&pubid=5953757
Σημ.axinosp:Μήπως με τον Σύλβιο παίζει και σωσίας ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: