Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Goldman Sachs: Κέρδη ρεκόρ στο δ' 3μηνο

Καθαρά κέρδη ύψους 4,95 δισ. δολαρίων ή 8,20 δολ. ανά μετοχή κατέγρψε για το τελευταίο τρίμηνο του 2009 η Goldman Sachs επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του πιο επιτυχημένου επενδυτικού οίκου της Wall Street.

Η επίδοσή της, η οποία έρχεται να συγκριθεί με τις ζημιές ύψους 2,12 δισ. δολ. ή 4,97 δολ. ανά μετοχή το αντίστοιχο τρίμηνο του 2008, όταν το οικονομικό της έτος έληξε το Νοέμβριο, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες της αγοράς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχετική δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg, η μέση εκτίμηση των αναλυτών ήταν για κέρδη της τάξης των 5,18 δολ./μετοχή.

Μπόνους

Το μυστικό πίσω από αυτήν την εντυπωσιακή απόκλιση είναι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι περικοπές της Goldman Sachs στα μπόνους των «γκόλντεν μπόις». Όπως φαίνεται πήραν το μήνυμα τόσο από την κυβέρνηση Ομπάμα όσο και από την κοινή γνώμη, ότι δεν μπορούν πλέον να διανέμουν σχεδόν το 50% των κερδών τους σε μπόνους για στελέχη. Κι αυτό φαίνεται ότι έκανε τη διαφορά στα αποτελέσματα.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12887&subid=2&pubid=24315140
Σημ.axinosp:Τα κέρδη της Goldman Sachs οπως και των άλλων γιγάντων του Τραπεζικού συστήματος που εμφάνιστηκαν με πηχαίους τιτλους αυτές τις μέρες , δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η περικοπή των μπόνους. Οι παπαγάλοι που διατυμπανίζουν το τέλος της ύφεσης να δούμε από δω και μπρός τι θα πούνε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: