Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).
Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση
Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος
''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972
Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010
Η κρίση σε 2 χρόνια...στην πόρτα της Βασίλισσας Ελισάβετ
Αυτή η κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε και την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία σε δύο χρόνια προβλέπεται να έχει… ξεμείνει από ρευστό.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της οικονομικής της κατάστασης που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τους τελευταίους δύο μήνες η βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάσθηκε να χρησιμοποιήσει 6,5 εκατ. στερλίνες (7,8 εκατ. ευρώ) από τα αποθέματά της. Το ποσό που απομένει ανέρχεται σε 15 εκατ. λίρες (18 εκατ. ευρώ), το οποίο προβλέπεται να έχει ξοδευτεί μέχρι το 2012.
Η κρίση σε ρευστό που αντιμετωπίζει το παλάτι του Μπάκιγχαμ υποχρέωσε τους λογιστές της Βασίλισσας να κάνουν δραστικές περικοπές στις δαπάνες για τα ανάκτορα, όπως στις αγορές επίπλων και γραφικού υλικού, ενώ έχουν «παγώσει» οι μισθοί του προσωπικού.
Σε ανακοίνωση των ανακτόρων, επισημαίνεται ότι «η βασιλική οικογένεια θα συμμετάσχει στην προσπάθεια για περιστολή των δημόσιων δαπανών, με περικοπές στις δικές της δαπάνες».
«Οι υπηρεσίες των ανακτόρων αναγνωρίζουν το δύσκολο οικονομικό κλίμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα. Εφαρμόζουμε πρόγραμμα μεγάλων περικοπών και προσπαθούμε να αποφεύγουμε τις προσλήψεις νέου προσωπικού», δήλωσε ο επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών του βρετανικού παλατιού, σερ Αλαν Ριντ, τονίζοντας παράλληλα πως, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι υψηλόβαθμοι επιτελείς στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δέχθηκαν να γίνουν περικοπές στους μισθούς τους.
Μειώθηκαν επίσης και τα έξοδα μετακίνησης της βασίλισσας από 6,5 εκατομμύρια λίρες που ήταν πριν από δύο χρόνια στα 3, 9 εκατομμύρια (4,8 εκατ. ευρώ) στο διάστημα 2009-2010.
Ο βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Οσμπορν ανακοίνωσε ότι η κρατική επιχορήγηση της βασιλικής οικογένειας θα «παγώσει» για το φορολογικό έτος 2010-2011. Για το έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, το συνολικό κόστος της κρατικής επιχορήγησης στην μοναρχία ανήλθε στα 38,2 εκατ. στερλίνες (45,8 εκατ. ευρώ), δηλαδή κάθε Βρετανός πολίτης πλήρωσε κάτι λιγότερο από 1 στερλίνα (1 ευρώ) για την βασίλισσά του.
axiaplus
Σημ.axinosp:Επιτέλους αν γίνει και αυτό υπάρχει θεός, θα πούμε και εμείς οι άθεοι, διαβάζοντας ότι αυτή η σκατοκαριόλα η Βασίλισσα της Αγγλίας θα ξεμείνει από λεφτά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου