Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Δεν θα πάμε αλλού. Απλά δεν θα γυρίσουμε.


Συγκλονιστική επιστολή από Ελληνίδα επιστήμονα που ζει στο Λονδίνο...

Μπράβο στους βουλευταράδες μας! Σώζουν την Ελλάδα από εμάς τους αχρείους πολίτες. Τολμούσαμε να βγαίνουμε στη σύνταξη πριν δουλέψουμε για 40 χρόνια! Εμείς οι πιο νέοι ζητούσαμε υπέρογκους μισθούς! Μην πω ότι μέχρι και 1000 ευρώ τολμούσαμε να ονειρευόμαστε. Το χειρότερο από όλα είναι ότι ζητούσαμε και αστρονομικές αποζημιώσεις αν ο αφεντικός μας απέλυε γιατί είμαστε τόσο αχρείοι.

ΟΧΙ ΠΙΑ!

Κόβοντας τον γόρδιο δεσμό του ασφαλιστικού οι νέοι μέγα-αλέξανδροι επαναφέρουν την χώρα σε τάξη και σταματούν την άλωση της από τους παλιοεργάτες. Τώρα θα μάθουν όλοι να δουλεύουν μέχρι να λειώσουν και θα παίρνουν όσα πραγματικά αξίζουν. 628 euros και πολλά μας είναι.

Αν φάγαμε τόσα χρόνια στα θρανία και θέλουμε παραπάνω να φύγουμε να πάμε αλλού. Και ακριβώς αυτό θα κάνουμε όσοι μπορούμε. Θα φύγουμε και θα πάμε αλλού να γλυτώσουμε από την τρέλα ή όσοι σπουδάζουμε έξω θα μείνουμε εδώ που είμαστε.

Συνέχεια με παρακαλούσε η μάνα μου να γυρίσω πίσω μόλις τελειώσω για να είναι η οικογένεια όλη μαζί. Πάει αυτό. Εδώ και 5-6 μήνες σκέφτονται να έρθουν αυτοί εδώ και να μάθουν αγγλικά στα γεράματα. Ούτε που χρειάζεται γιατί γεμάτο Έλληνες είναι το Λονδίνο.

Όχι δεν θα έρθω να πάρω 625 euros και να δουλεύω 40 χρόνια. Ούτε θα έρθω για να παρακαλάω τον κάθε πολιτικάντη να μου βρει μια θεσούλα. Οι μόνες δουλειές που θα ανοίξουν θα είναι στο τζόγο και σερβιτόρα σε φρουτ-καφέ δεν θα γίνω.

Όλοι οι παλιοί συμφοιτητές με θυμήθηκαν τον τελευταίο μήνα με την ίδια ερώτηση. Έχει δουλειές στην Αγγλία? Οι πιο πολλοί θα ανέβουν να ψάξουν. Αρχίζει η μεγάλη μετανάστευση και καλά κάνει. Την Ελλάδα την σκότωσαν οι προστάτες της με το μαχαίρι των γνωστών μεγαλομπίζνεσμαν.


Ελένη Καλογεροπούλου

Υποψήφια Διδάκτωρ UCL

citypress-gr
Σημ.axinosp:Στο καλό και να μας γράφεις, όταν θα πέσει πείνα στο Λονδίνο με την κατάρρευση του Τραπεζικού συστήματος και όχι μόνο, να δούμε ποιόν θα φάνε ζωντανό, εσένα πρώτα ή τον γείτονα σου το Πακιστανό, οι κατά τα άλλα φλεγματικοί Άγγλοι.
Αλλά δεν φταις εσύ, η μάνα σου φταίει που έπρεπε το καμάρι της να σπουδάσει πάσει θυσία. Τα μυαλά που κουβαλάς εσύ και οι όμοιοι σου θα τα πληρώσετε πολύ ακριβά ίσως και με την ίδια σας την ζωή, εκεί στα ξένα που θέλετε να μείνετε ή να μεταναστεύσετε.
Πόσοι και πόσοι από την γενιά του εξήντα σπούδασαν και μπορεί να κάνανε και δέκα ή είκοσι χρόνια να βρουν δουλειά στο αντικείμενο τους ;
Αυτό δεν τους στέρησε να γίνουν πολοί επιτυχημένοι κάπου αλλού, αλλά η λογική ότι δεν δουλεύω πουθενά εκτός της ειδικότητας που σπούδασα μου προκαλεί μόνο γέλια, στα μικρά αυτά πριγκηπόπουλα των γονιών τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο διάολο και να μην μας γράφετε, δειλά ραγιάδικα υποκείμενα. Οι γονείς σας προφανώς δεν σας έμαθαν να αγωνίζεστε για τα δίκαιά σας αφού ούτε οι ίδιοι αγωνίζονται για το μέλλον των παιδιών τους. Μην γυρίσετε, δεν σας θέλουμε σκουλήκια, θα μας λερώσετε, όσοι πιστοί εδώ στον αγώνα για την τελική νίκη, λίγοι και καλοί, στο διάολο οι υπόλοιποι.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

axinosp είπε...

Ψυχραιμία δεν χρειάζονται τέτοιες εκφράσεις κύριε Παναγιωτόπουλε. 'Όσο για τους πιστούς και περί εθνικής σωτηρίας δεν ξέρω τι εννοείς εσύ τελική νίκη, μου θυμίζει σε φρασεολογία κάποιους Πλεύρηδες και Μιχαλολιάκους αυτούς που πληρωνόντουσαν με μισθό από την ΚΥΠ για να το παίζουν υπερπατριώτες και εμείς ήμασταν τα μιάσματα. Βολικός διαχωρισμός ενός φεουδαρχικού και μοναρχικού κράτους του 1960 που τότε έδιωξε εκατομμύρια Έλληνες στην Αμερική, Αυστραλία, Καναδά και Γερμανία. Μια εποχή που δίχως πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων δεν έπιανες δουλειά πουθενά και σε εξανάγκαζαν να στραφείς στην μετανάστευση.
Αυτή την εποχή κανείς δεν διώχνει την εν λόγω κοπέλα, αναγκάζοντας την να δουλέψει στα ξένα, απλά σαν μια ακόμη πριγκηπέσα των γονιών της δεν θα μπορούσε να δουλέψει ποτέ σε κατώτερη δουλειά από ότι έχει σπουδάσει .
Δηλαδή έχει φάει αμάσητο το παραμύθι του Καπιταλισμού μαζί με το αγκίστρι !!
Αυτό που την συμβουλεύω μαζί και τους συνομήλικους της γενιάς των 30-40, αντί για εξωτερικό θα ήταν πιο απλό να πάνε στην Ελληνική επαρχία , που πραγματικά διψάει για επιστήμονες και νέα παιδιά με γνώσεις και με νέες αντιλήψεις . Αν θέλει ας με ακούσει , αλλιώς κακό του κεφαλιού της, στο να ζήσει στο νέο Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα που έρχεται , με τις χιλιάδες «μάγισσες» και «μάγους» που θα είναι πιο σκούροι «μαυροκέφαλοι» από το μέσο όρο των «πολιτισμένων» Ευρωπαίων.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε κύριε αχινέ, την τελική νίκη θα την δείτε σε λίγα χρόνια και θα καταλάβετε τι εννοώ, τώρα οι αναφορές σε πλεύρηδες είναι παντελώς άστοχες, εκτός του ότι ποτέ δεν με εξέφραζαν ανήκουν πλέον σε άλλη εποχή, εάν δεν το έχετε καταλάβει αυτή τη στιγμή μάχονται τα κράτη-έθνη ενάντια στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Είμαι 37 ετών, έχω δύο παιδιά, έχω σπουδάσει λογιστής και δουλεύω ως μαρμαράς. Εάν κάποτε σας έκαναν κάποιοι να νιώθετε μίασμα δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσπαθείτε να κάνετε το ίδιο σήμερα σε έναν άνθρωπο που αγωνίζεται για την σωτηρία της Ελλάδας. Είμαι απλά ένας πατριώτης που αγωνίζεται με ότι έχει για το μέλλον των παιδιών του, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο, σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες, ευχαριστώ.