Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ....

Σας παραθέτω σκηνικό που εξελίχθηκε χθες το μεσημέρι...στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος...με πρωταγωνιστή τον... Θανάση Οικονόμου...και μάρτυρες δεκάδες κόσμο:Μεσημεριανή πτήση AEGEAN χθες Σάββατο...Αθήνα-Ιωάννινα. Με το που πλησιάζουμε το αεροπλάνο λέει η αεροσυνοδός:παρακαλώ τους επιβάτες με αριθμό θέσης 1 εως 10 να περάσουν πρώτοι.
Αρχίζει να σπρώχνει τον κόσμο και να περνάει μπροστά...πατώντας παππούδες και γιαγιάδες...ο Θανάσης Οικονόμου...υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα
-Σας παρακαλώ...λέει η αεροσυνοδός...στη σειρά σας...μετά εσείς! -Μα εγώ είμαι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ λέει...σπρώχνει τη σαστισμένη αεροσυνοδό και ανεβαίνει τα σκαλιά!
-Σας παρακαλώ κύριε λέει η αεροσυνοδός...
-Εγώ σας παρακαλώ ...λέει αυτός: είμαι ο Θανάσης Οικονόμου,υποψήφιος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ!!!.(..φανερά θυμωμένος)...και απαντά η αεροσυνοδός:
- και πάντα υποψήφιος θα μείνετε με αυτή σας τη συμπεριφορά!!!
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1084353
Σημ.axinosp:Δεν χρειάζεται να πούμε , το πόσο μαύρισμα χρειάζεται, ο υποψήφιος αυτός ,εάν είναι αληθινή η είδηση , από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: