Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα Πύργος της Πίζας στους δακτυλίους του Κρόνου

Ο Πλανήτης Κρόνος έχει ένα σπουδαίο σύστημα δακτυλίων, που αποτελείται κυρίως από σωματίδια πάγου με ένα μικρότερο ποσοστό από βραχώδη συντρίμμια και σκόνη. Το διαστημικό σκάφος Cassini της NASA ανακάλυψε πρόσφατα νέα αντικείμενα και παράξενες σκιές στους δακτυλίους.

Τα ασυνήθιστα αντικείμενα εντοπίστηκαν λόγω απότομης γωνίας που πέφτει το φως του ήλιου στους δακτυλίους.Το Cassini συνέλαβε αντικείμενο με σχήμα σαν πύργος στο εξωτερικό άκρο του δακτυλίου F.

Το Cassini είναι μια ρομποτική αποστολή από κοινού διαστημικού οχήματος και επί του παρόντος μελετά τον πλανήτη Κρόνο και τα φεγγάρια του.

Η σκιά του αντικειμένου σημαίνει ότι προεξέχει προς τα πάνω για περίπου 2 χιλιόμετρα. Το αντικείμενο έχει μικρή κλίση γι 'αυτό οι επιστήμονες το ονόμασαν Πύργο της Πίζας.

Ωστόσο, το αντικείμενο δεν έχει τίποτα κοινό με τους πραγματικούς πύργους. Κατά την γνώμη της αστρονόμων ", το αντικείμενο εμφανίστηκε μετά από το πέρασμα ένα κοσμικού σώματος, ενός αστεροειδούς ή ενός μεγάλου μετεωρίτη, μέσα από τους δακτυλίους.

Ο «πύργος»μπορεί να είναι ορατός τώρα με απλό τηλεσκόπιο, λόγω της πλεονεκτικής θέσης του ηλιακού φωτός. Αυτό συμβαίνει μία φορά σε 15 χρόνια. Επιπλέον, αυτό δεν είναι το μοναδικό αντικείμενο. Οι επιστήμονες εντόπισαν παρόμοια αντικείμενα σε άλλα δαχτυλίδια.

Προηγούμενως ο Cassini ανέφερε η ΝΑΣΑ συνέλαβε μια περίεργη σκιά στα δαχτυλίδια του Κρόνου. Τελικά Η σκιά σχηματίστηκε από το εσωτερικό φεγγάρι του Κρόνου, Μίμας (με περίπου 396 χιλιόμετρα διάμετρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: