Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Καναδοί σταμάτησαν τις εμπορικές προθεσμιακές συναλλαγές με κατοίκους της Καλιφόρνιας λόγω απλήρωτων λογαριασμών .


Αυτό συμβαίνει όταν ζείτε σε μία χρεοκοπημένη πολιτεία : ένα-ένα τα μεγάλα χρηματιστήρια σταματούν το εμπόριο μαζί σας.

Σας ενημερώνουμε ότι υπήρξε μια απρόβλεπτη καθυστέρηση στην ανανέωση της ετήσιας αίτησης CDCC (Καναδική Εταιρεία εκκαθάρισης παραγώγων- Canadian Derivatives Clearing Corporation) με την Πολιτεία της Καλιφόρνιας.


Εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης, Οι CDCC προθεσμιακές συναλλαγές δεν μπορεί να γίνονται αυτή τη στιγμή μέχρι νεοτέρας στην πολιτεία της Καλιφόρνια και στους κατοίκους της Καλιφόρνιας ,έως ότου η ετήσια διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί.

Πως μπορεί κάποιος να αγοράσει τώρα για Δεκέμβριο μηδενικά δικαιώματα πώλησης στο Σακραμέντο; Ίσως ο Άρνι μπορούμε να κάνουμε μια άλλη πώληση σε γκαράζ και να πληρώσει , μέχρι πριν το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE και NASDAQ) ακολουθήσουν και δεσμεύσουν το σύνολο των συναλλαγών σε μετοχές των Καλιφορνέζων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: