Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ο "ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ", "ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ" ΚΑΙ "ΨΩΜΟΔΟΤΗΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ... ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ!!!

Πολλές φορές έχουμε γράψει για την "αφηνιασμένη" προβολή και δημοσιογραφική "ασυλία" που απολαμβάνει ο Καρατζαφέρης.
Λέει ότι ασυναρτησία και ψέμα του κατέβει και συνεχώς οι δημοσιογράφοι τον αβαντάρουν και τον χαϊδολογούν, όπως γράφει σήμερα και το troktiko.
Ο "νοικοκύρης"λοιπόν και "φιλεύσπλαχνος", όπως εμφανίζεται στα ΜΜΕ Καρατζαφέρης, δεν μας λέει πώς έγινε με τη "δουλειά" του, ιδιοκτήτης 37 ακινήτων, ενός τηλεοπτικού σταθμού και εφημερίδας...
Τα περισσότερα λέει οτι προέρχονται από κληρονομιά.
Δεν ξέραμε οτι τα σανοπωλεία αποφέρουν τόσα κέρδη που αφήνουν και κληρονομιές!!!
Αυτά τα πιστεύουν μόνο όσοι τρώνε σανό.
Γιά τον "νοικοκύρη" λοιπόν αυτόν, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για εργασιακό μεσαίωνα στις επιχειρήσεις του, εξεδόθη προ μιάς εβδομάδος η αριθ. 2225/21-9-09 καταδικαστική απόφαση (από έναν δημοσιογράφο που τόλμησε, γιατί οι άλλοι την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι, αρκούνται σε ότι τους δώσει) η οποία τον υποχρεώνει να καταβάλει συνολικά το ποσό των 67.000 ευρώ περίπου σε εργαζόμενο στο κανάλι του δημοσιογράφο, ο οποίος του έκανε αγωγή, επειδή δεν του κατέβαλε ούτε τις ...νόμιμες αποδοχές, ούτε τις.. υπερωρίες. !
Αυτό εννοεί ως "νοικοκύρεμα" ο φιλεύσπλαχνος "Πρόεδρος" Γιώργος;
Και έτσι ...δακρύζει και κόπτεται στα ΜΜΕ γιά τα εργασιακά δικαιώματα διαφόρων κλάδων εργαζομένων, ενώ συγχρόνως τον πιάνουν ρίγη συγκίνησης υπερ πτωχών και αδυνάτων;
Για φανταστείτε οτι είχε πάρει, όπως πομπωδώς διατυμπάνιζαν τα ΜΜΕ και πρωτοβουλία να επανεκδώσει τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ....
Ε, και εκεί θα έλεγε στους εργαζόμενους να δουλεύουν τζάμπα για ... την πατρίδα και όταν πάρουμε την Κωνσταντινούπολη θα πληρωθούν!!
Πως λέμε τα λεφτά.... “πάνε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”!!!
Πρόεδρε Γιώργο, επειδή είσαι και δημοσιογραφικό τσακάλι
- και ας μην είσα γραμμένος στην ΕΣΗΕΑ για τους γνωστούς λόγους- και επειδή είσαι πολύ υπέρ της διαφάνειας στο Δημόσιο βίο και εσύ οσμίζεται τα πάντα, πές και σε μας αλλά και γενικώτερα στον Ελληνικό λαό, για ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που έγραψε η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ :
"Πολιτικός Αρχηγός παίρνει τα 3/4 του μισθού του ευρωβουλευτή του".
Εμάς ο νούς μας, δεν πάει πουθενά!!!
Εσύ που είσαι "τσακάλι" θα τον βρείς και πρέπει να τον αποκαλύψεις στον ελληνικό λαό.
Αυτό και αν είναι ζήτημα που εμπίπτει στις διατάξεις..."περί νοικοκυρέματος"...
Υπάρχουν αρκετά στοιχεία, που αν τα αξιοποιήσεις και τα αξιολογήσεις όπως εσύ ξέρεις, είμαστε βέβαιοι οτι θα τον ...ταυτοποιήσεις.
Αποκάλυψε επιτέλους τον κλέφτη πολιτικό αρχηγό γιά να εξυγιανθεί επιτέλους ο δημόσιος βίος....
Είπες τίποτα;.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: