Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Greenspan: Χρειάζονται νέοι κανόνες κεφαλαιακής επάρκειας

Την άποψη πως η οικονομία των ΗΠΑ θα εμφανίσει διψήφια ποσοστά πληθωρισμού σε μερικά χρόνια εάν η Federal Reserve δεν χαλαρώσει την επεκτατική νομισματική πολιτική της εξέφρασε ο πρώην πρόεδρός της Alan Greenspan, σύμφωνα με το Dow Jones Newswires.

“Εάν δεν περιορίσουμε τα επεκτατικά μέτρα, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν μιλάω για πληθωρισμό 3% έως 5%. Μιλάω για διψήφια ποσοστά στις ΗΠΑ,” δήλωσε ο Greenspan σε συνέδριο στη Βομβάη μέσω τηλεδιάσκεψης, προσθέτοντας ωστόσο πως ο πληθωρισμός εξαιρουμένων των τιμών των τροφίμων και των καυσίμων θα συνεχίσει να υποχωρεί και το 2010.

Ο πρώην πρόεδρος της Fed αναφέρθηκε και στις αμερικανικές τράπεζες υποστηρίζοντας πως χρειάζεται να έχουν μεγαλύτερες δικλείδες ασφαλείας για τα κεφάλαια τους ακόμα και σε ομαλές περιόδους. "Ακόμα και σε περιόδους μη κρίσης ή μη ευφορίας, χρειάζεται να έχουμε μεγαλύτερα περιθώρια κεφαλαιακής επάρκειας σε σχέση με τα υφιστάμενα επίπεδα", δήλωσε ο κ. Greenspan.
http://www.capital.gr/News.asp?id=808340
Σημ.axinosp:Μήπως είναι λίγο αργά κε Greenspan για μεγαλύτερη κεφαλαιακή επάρκειατων Τραπεζών ,δηλαδή μεγαλύτερη του 8% όπως προβλέπει η συνθήκη της Βασιλείας 2 ; Τώρα το τραίνο της Παγκόσμιας Οικονομίας που εσείς πατρονάραρε με την πολιτική σας έχει ξεκινήσει για τη χώρα του πουθενά .Όσο το διψήφιο πληθωρισμό που θα εμφανιστεί σε λίγο καιρό στις ΗΠΑ καλύτερα να μιλάτε για τριψήφιο η τετραψήφιο πληθωρισμό αλλά Ζιμπάμπουε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: