Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΗΠΑ: Αναμένεται ρεκόρ-αποζημιώσεων το 2009 σε τράπεζες και χρηματιστηριακούς φορείς


Συνολικά περίπου 140 δισ. δολάρια σε αποζημιώσεις και επιδόματα εκτιμάται ότι θα λάβουν φέτος τα στελέχη των μεγαλύτερων αμερικανικών τραπεζών και χρηματιστηριακών φορέων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, επικαλούμενο τα στοιχεία ανάλυσης των εταιρικών ανακοινώσεων προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το πρώτο μισό του 2009 αλλά και τις εκτιμήσεις για τα εταιρικά έσοδα έως τα τέλη του έτους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πιθανό ότι στελέχη από 23 κορυφαίες επενδυτικές τράπεζες, hedge funds, εταιρείες διαχείρισης παγίων, αλλά και χρηματιστήρια μετοχών κι εμπορευμάτων θα λάβουν ενισχυμένες, σε ποσοστό 20%, αποδοχές σε σχέση με πέρυσι. Σημειώνεται ότι το ύψος των αποζημιώσεων κι επιδομάτων που χορήγησαν οι επιχειρήσεις για το 2008 έφτασε τα 117 δισ. δολάρια, από 130 δισ. δολάρια το 2007
http://www.capital.gr/News.asp?id=832107
Σημ.axinosp:Η συνάντηση της G20 στο Πίτσμπουργκ έβαλε σαν πρώτο θέμα τον περιορισμό του bonus των Golden Boys . Φανταστείτε ότι παρ όλη τη κατακραυγή οι Τραπεζίτες τους έγραψαν όλους , εκεί που δεν πιάνει μελάνι , γιατί αν δεν πληρώσεις τους "Βankaneers" τα κέρδη θα τα βλέπουν με το κιάλι είτε είναι Κρατικές είτε είναι ιδιωτικές Τράπεζες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: