Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Με σύνταξη 53 εκατ. δολάρια αποχωρεί ο Κεν Λούις από την BofA

Παρόλο που δεν εξασφάλισε στους μετόχους της τράπεζας ανάλογη τύχη, ο Κενεθ Λούις πραγματοποιεί μια αναπαυτική και εντυπωσιακή έξοδο από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Bank of America, την οποία κατείχε επί οκτώ χρόνια.
Με βάση τα πιο πρόσφατα στοιχεία που έχει ανακοινώσει η αμερικανική τράπεζα, ο διευθύνων σύμβουλος έχει συγκεντρώσει ένα παχυλό συνταξιοδοτική αποζημίωση εφάπαξ της τάξης των 53 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνει ετήσιο συνταξιοδοτικό εισόδημα περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για την υπόλοιπη ζωή του, την ίδια στιγμή μάλιστα που οι επενδυτές που αγόρασαν τις μετοχές της όταν ανέλαβε ο κ. Λούις, το 2001, έχουν αρνητική απόδοση από την επένδυσή τους.

Η BofA μετέβαλε τις ρυθμίσεις για τις συντάξεις, τα εφάπαξ και άλλες αποζημιώσεις επτά χρόνια πριν, αλλά ο κ. Λιούις υπέγραψε το συμβόλαιό του πριν την μεταβολή κι έτσι απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα του παλαιού συστήματος.

Ο κ. Λιούις ανακοίνωσε χθες ότι θα αποχωρήσει από τη θέση στα τέλη του χρόνου, εξαιτίας των μεγάλων τριβών που προκάλεσε η εξαγορά της Merrill Lynch προς 29 δισ. δολ. τον Ιανουάριο.

Η φήμη του 62χρονου Λιούις καταρρακώθηκε από τις μαζικές πιστωτικές ζημιές της τράπεζας και την προσφυγή της σε κυβερνητικές διασώσεις.

Πολλοί CEOs, πάλαι ποτέ τραπεζικών κολοσσών, έχουν παραιτηθεί ή έχουν απολυθεί τα δύο τελευταία χρόνια εξαιτίας των επιπτώσεων της κρίσης.
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=88017#
Σημ.axinosp:"Αμερικανάκια" να τον χαίρεστε τον Ο-Μπάμια σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: