Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

«Αναιμικός» ο σύγχρονος άνθρωπος σε σχέση με τον Νεάντερταλ

Την ικανότητα να περάσουν στο τρέξιμο τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ 100 και 200 μέτρων Ουσέιν Μπολτ είχαν πολλοί προϊστορικοί κάτοικοι της Αυστραλίας, ενώ νεαροί Τούτσι της Ρουάντα υποχρεώνονταν στις αρχές του 20ου αιώνα να πηδήξουν ψηλότερα από το σημερινό παγκόσμιο ρεκόρ άλματος εις ύψος των 2,45 μέτρων, συμμετέχοντας σε τελετή ενηλικίωσης.

Κάθε Νεάντερταλ γυναίκα θα μπορούσε να νικήσει στο μπρα-ντε-φερ τον πρώην μπόντι-μπίλντερ και σημερινό κυβερνήτη της Καλιφόρνια Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Αυτούς τους ισχυρισμούς στηρίζει με επιστημονικά στοιχεία ο Αυστραλός ανθρωπολόγος Πίτερ Μακάλιστερ στο νέο του βιβλίο, με τίτλο «Manthropology», στο οποίο αποδεικνύει πόσο ανίσχυρος σωματικά είναι ο σύγχρονος άνθρωπος σε σχέση με τους εξελικτικούς του προγόνους. Αντλώντας στοιχεία από πολλές πηγές, ο Μακάλιστερ υποστηρίζει ότι οι αβορίγινες που έζησαν πριν 20.000 χρόνια στην Αυστραλία ήταν πιο ικανοί στα σημερινά Ολυμπιακά αθλήματα από ότι οι σημερινοί κάτοχοι παγκόσμιων ρεκόρ.

Στα συμπεράσματά του αυτά κατέληξε ο συγγραφέας έχοντας μελετήσει σειρά από απολιθωμένα ίχνη πατημασιών σε κοίτη ποταμού, που άφησαν έξι κυνηγοί πριν είκοσι χιλιετίες. Ανάλυση των ιχνών ενός από τους κυνηγούς, που ονομάσθηκε Τ8, έδειξε ότι έτρεχε με ταχύτητα 37 χιλιομέτρων την ώρα στη μαλακή ιλύ της όχθης του ποταμού. Ο Ουσέιν Μπολτ, για να σπάσει το ρεκόρ των 100 μέτρων με 9,69 δευτ. χρειάσθηκε να τρέξει με 42 χλμ την ώρα. Σύμφωνα με τον δρ. Μακάλιστερ, όμως, οι προϊστορικοί αβορίγινες με κατάλληλη προπόνηση και παπούτσια σπάικς θα έφθαναν τα 45 χλμ την ώρα.

«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι τρέχουν με την ανώτατη ταχύτητά τους, όταν κυνηγούν κάποιο ζώο. Αν λοιπόν μπορούν να κινηθούν με 37 χλμ την ώρα σε πολύ μαλακό έδαφος, υποπτεύομαι θα ξεπερνούσαν τον Μπολτ, εάν διέθεταν τα τεχνολογικά του πλεονεκτήματα», λέει ο δρ Μακάλιστερ.

Για το άλμα εις ύψος, ο Αυστραλός επιστήμονας αξιοποίησε φωτογραφίες Γερμανού ανθρωπολόγου, που δείχνουν νέους στη Ρουάντα να πηδούν ύψη που φθάνουν τα 2,52 μέτρα, στα πρώτα χρόνια του περασμένου αιώνα. «Επρόκειτο για δοκιμασία ενηλικίωσης, την οποία όλοι έπρεπε να περάσουν», λέει ο δρ. Μακάλιστερ, που υποστηρίζει ότι η γυναίκα Νεάντερταλ είχε 10% περισσότερη μυική μάζα από το σύγχρονο άνδρα.


Στο απόγειο της φυσικής της κατάστασης, η γυναίκα Νεάντερταλ έφθανε το 90% της μυικής μάζας του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ την εποχή της αθλητικής δόξας του στη δεκαετία του 1970. «Χάρη στην ιδιαιτερότητα της σωματικής της δομής, με χαμηλό κέντρο βάρους και κοντούς βραχίονες χεριών, η γυναίκα Νεάντερταλ θα μπορούσε να πετάξει κάτω τον Σβαρτσενέγκερ, χωρίς να δυσκολευτεί», λέει ο δρ. Μακάλιστερ. Το βιβλίο του δρ. Μακάλιστερ βρίθει κι άλλων παραδειγμάτων:

Οι Ρωμαίοι λεγεωνάριοι ολοκλήρωναν ενάμιση Μαραθώνιο κάθε ημέρα (90 χιλιόμετρα), κουβαλώντας βάρος σε εξοπλισμό μεγαλύτερο του ήμισυ του σωματικού τους βάρους. Η αρχαία Αθήνα αξιοποιούσε 30.000 κωπηλάτες, ο κάθε ένας από τους οποίους ήταν ανθεκτικότερος από τους σύγχρονους αθλητές.

Ο μέσος Αυστραλός αβορίγινας μπορούσε να εκτοξεύσει ξύλινο ακόντιο σε απόσταση 110 μέτρων, με το παγκόσμιο ρεκόρ ακοντισμού να είναι σήμερα στα 98,48 μέτρα.

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_9_14/10/2009_302248
Σημ.Τα στοιχεία που παρατίθενται για τους Αρχαίους Αθηναίους είναι αληθινά και θέλω να προσθέσω , ότι τέτοιο στράτευμα δεν έχει ξανά υπάρξει στην Ιστορία και σας παραθέτω το λόγο. Βρέστε ένα Σημερινό άνθρωπο Έλληνα ή μη που οπλισμένο με όπλα βάρους τουλάχιστον 100 κιλών (σιδερένια ασπίδα (το ονομαζόμενο όπλον ) βάρους 50-60κιλών ,σιδερένια πανοπλία περικεφαλαία , ξίφος, ακόντιο !!) ξεκινά από την Αθήνα με πορεία συνταγμένη να δώσει μάχη με τους Πέρσες στο Φάληρο .Όταν οι Πέρσες βλέπουν απέναντί τους τον Αθηναϊκό στρατό , δεν αποβιβάζονται αλλά στρέφουν το στόλο τους προς το Μαραθώνα για να αποβιβάσουν το στρατό τους εκεί. Ο Αθηναϊκός στρατός τους ακολουθεί κατά πόδας τροχάδην (κουβαλώντας πάντα τον οπλισμό των 100 κιλών ) μέχρι το Μαραθώνα όπου χωρίς ανάσα δίνει πολύωρη μάχη. Για να αντιληφθούμε τη δυσκολία μιας μάχης στη Αρχαία Ελλάδα απλά κρατείστε ένα μεταλλικό αντικείμενο εν είδει σπαθιού και χτυπήστε επί κάποιες ώρες ένα κορμό δένδρου ή μια κολόνα αναπαριστώντας έτσι τον εχθρό κρατώντας βέβαια στα χέρια σας μία ασπίδα τουλάχιστον 50-60κιλά (!!) Μετά ένας από αυτούς ο Φειδιππίδης (αφού είχε τρέξει πριν την μάχη την απόσταση Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα μεταφέροντας μήνυμα των Αθηναίων που ζητούσαν από τους Σπαρτιάτες Βοήθεια ) φεύγει τρέχοντας στην Αθήνα για να μεταδώσει το Νίκης όπου και πεθαίνει από την εξάντληση .
Μετρήστε τώρα την απόσταση Αθήνα -Φάληρο - Μαραθώνα και αν βρείτε κανένα που να μπορεί να το κάνει ο ίδιος κουβαλώντας εκατό κιλά να μου τρυπήσετε την μύτη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: