Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Συγχαρητήρια επιστολή του Γ. Παπανδρέου στον Ομπάμα

Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπάρακ Ομπάμα για τη βράβευσή του με το Νόμπελ Ειρήνης 2009 απέστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1726901
Φ. Κάστρο: «Θετική» η απονομή του Νόμπελ ειρήνης στον Ομπάμα
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Φιντέλ Κάστρο από την απονομή του Νόμπελ ειρήνης στον Μπαράκ Ομπάμα, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα θετικό μέτρο, που αποσκοπεί στην αμφισβήτηση της πολιτικής που ακολούθησαν οι προκάτοχοι του Αμερικανού προέδρου.

«Δεν συμφωνώ πάντα με τις θέσεις αυτού του ιδρύματος, αλλά οφείλω να αναγνωρίσω ότι αυτή τη φορά έλαβαν μια θετική απόφαση», γράφει ο κουβανός ηγέτης στην ιστοσελίδα cubadebate.cu.

«Αυτό αποζημιώνει τον Ομπάμα για τις επιθέσεις που δέχθηκε από την ακροδεξιά όταν το Σικάγο έχασε τη μάχη από το Ρίο ντε Ζανέιρο για τη φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016», αναφέρει ο Κάστρος.

Η απονομή του Νόμπελ στον Ομπάμα διχάζει, πάντως, τον παγκόσμιο Τύπο. Η Washington Post εκφράζει την έκπληξή της για το γεγονός ότι απονεμήθηκε το βραβείο σ' έναν πρόεδρο, που δεν έχει κλείσει ακόμη ένα χρόνο στην εξουσία και δεν έχει επιδείξει καμιά μεγάλη επιτυχία στη διεθνή σκηνή.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σοκ που έχει προκαλέσει η επιτροπή των Νόμπελ», αναφέρει από την πλευρά της η Daily Telegraph, χαρακτηρίζοντας «πολιτική» την απόφαση. Η εφημερίδα επισημαίνει επίσης ότι οι υποψηφιότητες «έκλεισαν» μόλις 12 ημέρες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Ομπάμα.

Από την άλλη πλευρά, θετικά είδαν την απόφαση πολλές εφημερίδες της Ινδίας, της Ιαπωνίας και του μουσουλμανικού κόσμου. «Ο Αμερικανός πρόεδρος θα έχει πλέον τη βαριά αποστολή να αποσπάσει πειστικά αποτελέσματα», γράφει η Yomiuri Shimbun.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1726647
Σημ.axinosp:Είχα την αίσθηση ότι το Νόμπελ Ειρήνης στον Κίσσινγκερ ήταν ένα κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο τώρα με τον Ομπάμια ξέρω πως όχι και χωρίς ντροπή οι Σουηδοί 12 μέρες , ούτε μία παραπάνω , μετά την εκλογή του αφρο-μαλάκα μας πέταξαν κατάμουτρα τη παπαριά τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: