Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Καλά αποτελέσματα από Wells Fargo - U.S. Bancorp

H Wells Fargo & Co ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη γ΄τριμήνου σχεδόν διπλασιάστηκαν στα 3,24 δισ. δολ. ή 56 σεντς ανά μετοχή από 1,64 δισ. δολ. ή 49 σεντς ανά μετοχή στο γ΄τρίμηνο 2008.

Τα συνολικά έσοδα εκτινάχθηκαν στα 22,47 δισ. δολ. από 10,38 δισ. δολ. Οι αναλυτές περίμεναν ότι η η τράπεζα του Σαν Φραντσίσκο θα παρουσιάσει κέρδη 37 σεντς ανά μετοχή, βάση έρευνας του πρακτορείου Thomson Reuters. Η Wells Fargo δήλωσε ότι οι καθαρές χρεώσεις της ήταν 5,1 δισ. δολ. ή 2,5% του μέσου δανείου.

Παράλληλα, η U.S. Bancorp, που έχει αναδειχθεί σε μια από τις «κερδισμένες» τράπεζες της κρίσης και περιλαμβάνεται πλέον στους 10 μεγαλύτερους οίκους των ΗΠΑ, ανακοίνωσε αύξηση κερδών 4,7% χάρη στην εκτίναξη των εσόδων του τομέα στεγαστικής πίστης.

Τα καθαρά κέρδη για τους κατόχους κοινών μετοχών ανήλθαν στα 583 εκατ. δολ. ή 30 σεντς ανά μετοχή έναντι 557 εκατ. δολ. ή 32 σ εντς ανά μετοχή πέρσι.

Λίγο νωρίτερα, η Morgan Stanley ανακοινωσε το πρώτο κερδοφόρο τρίμηνό της σε ένα χρόνο
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/552736/ArticleNewsWorld.aspx
Σημ.axinosp:Κέρδη έκπληξη για την ελπιδοφόρα νέα τοκογλυφική Τράπεζα AxinospBank .Ο υπεύθυνος τύπου της Τράπεζας κύριος Axinosp με χαρά ανακοίνωσε ότι τα κέρδη τού Ομίλου AxinospBank θα είναι ευχάριστα για τους μετόχους της Τράπεζας . Χαρακτηριστικά είπε με στόμφο ο Εκπρόσωπος της Τράπεζας ότι τα κέρδη προ φόρων θα είναι 4.9% και το μέρισμα θα είναι μία σκατούλα για τους μετόχους και για τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα της Σοφοκλέους . Φυσικά τα κέρδη μετά τους φόρους παραμένουν τα ίδια για οι Τραπεζίτες σαν καλοί άνθρωποι δεν πληρώνουν φόρους γιατί συμβάλουν στην Ελληνική Οικονομία ......Μαλακίες λένε οι απανταχού Τραπεζίτες αφού κανείς δεν ελέγχει τους ισολογισμούς τους, Μαλακίες θα λέμε και εμείς , έτσι γι να τους τη σπάσουμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: