Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Ιπτάμενο παπούτσι κατά του Ντομινίκ Στρος-Καν στην Κωνσταντινούπολη

Την παράδοση που ξεκίνησε στο Ιράκ... τίμησε φοιτητής στην Κωνσταντινούπολη εκσφενδονίζοντας ένα αθλητικό παπούτσι κατά του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν στη διάρκεια ομιλίας του σε πανεπιστήμιο.
Το παπούτσι δεν βρήκε το στόχο του και το προσωπικό ασφαλείας μετέφερε το δράστη έξω από το αμφιθέατρο του πανεπιστημίου.
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την ετήσια σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1059174&lngDtrID=245

Δεν υπάρχουν σχόλια: