Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Μετά τα δακρυγόνα ήρθαν τα επιδόματα

Ο υπουργός Εργασίας ενέδωσε τελικά στις απαιτήσεις των εργαζομένων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος και υποσχέθηκε στην αντιπροσωπεία τους την καταβολή επιδόματος 1.200 ευρώ (οι συνδικαλιστές διεκδικούσαν 1.500).
Πρόκειται για τους εργαζομένους οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ στην προσπάθειά τους να καταλάβουν συμβολικά το υπουργείο Εργασίας διαμαρτυρόμενοι γιατί ο κ. Λοβέρδος δεν μπορούσε να τους δώσει απάντηση στα αιτήματά τους πριν από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο έκτακτο επίδομα που λαμβάνουν φέτος οι 4.500 εργαζόμενοι της Ζώνης (1.000 ευρώ έκαστος έλαβαν τον περασμένο Ιούνιο), ενώ αυτές τις ημέρες καταβάλλεται και η, επίσης έκτακτη, οικονομική ενίσχυση σε όσους πλήττονται από εποχική ανεργία (οικοδόμοι, ρητινοσυλλέκτες, σμυριδωρύχοι κ.ά). Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος κάλεσε το προεδρείο του Σωματείου στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ της επόμενη Τρίτης, ενώ για την ανεργία του κλάδου είπε ότι απαιτείται συνεργασία με την αρμόδια για την Ναυτιλία υπουργό Λούκα Κατσέλη.
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=94806

Δεν υπάρχουν σχόλια: