Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Εννέα ακόμη τραπεζικά "λουκέτα" στις ΗΠΑ

"Λουκέτο" σε εννέα τράπεζες, που ανήκουν στον ίδιο όμιλο συμμετοχών, έβαλαν αργά την Παρασκευή οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ.

Με τις νέες χρεοκοπίες, ο συνολικός αριθμός των αμερικανικών τραπεζών που έχουν καταρρεύσει από τις αρχές του 2009 ανέρχεται πλέον στις 115. Είναι η πρώτη φορά σε διάστημα 17 ετών που ο αριθμός υπερβαίνει τις 100.

Οι εννέα τράπεζες, θυγατρικές του ιδιωτικού ομίλου FBOP Corp., διέθεταν στις 30 Σεπτεμβρίου συνολικά πάγια αξίας 19,4 δισ. δολαρίων και καταθέσεις ύψους 15,4 δισ. δολαρίων, το σύνολο των οποίων θα αναλάβει η Bank of Minneapolis, σύμφωνα με την FDIC. Το κόστος για το Ταμείο Ασφάλισης Καταθέσεων εκτιμάται στα 2,5 δισ. δολάρια.

Αναλυτικά, οι τράπεζες του ομίλου FBOP που κατέρρευσαν ήταν οι: Bank USA (Phoenix), California National Bank (Los Angeles), San Diego National Bank (San Diego), Pacific National Bank (San Francisco), Park National Bank (Chicago), Community Bank of Lemont (Lemont, Ill), North Houston Bank (Houston), Madisonville State Bank (Madisonville- Texas), και Citizens National Bank (Teague-Texas).
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=843773
Σημ.axinosp:Κρίμα ρε γαμώτο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: