Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Οι δελφίνοι της Νέας Δημοπρασίας, δηλώνουν...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΩΝ...ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ....;;;
Γενναία χαρακτήρισε την κίνηση του Κώστα Καραμανλή να υποβάλλει σήμερα την παραίτησή του η κα Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της και πρόσθεσε ότι η απόφαση αυτή "δίνει λύση για το καλό της παράταξης".
Το μέλλον της παράταξης θα είναι λαμπρό δήλωσε ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια ιστορική παράταξη με σπουδαία συνεισφορά στον τόπο. Σημείωσε ότι "σήμερα είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν μας ευχαριστεί ωστόσο η παράταξη θα βγει ακόμα πιό δυνατή και αποφασισμένη. Είμαστε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι". Ο πρωθυπουργός, σημείωσε, πήρε τις αποφάσεις του. Είμαστε περήφανοι δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος και κατέληξε ότι οι ευθύνες που υπάρχουν θα αναληφθούν.
Ψηλά το κεφάλι ήταν το μήνυμα που έστειλε στους Νεοδημοκράτες ο κ. Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι αυτή η παράταξη ποτέ δεν ηττάται και ότι υπήρξε πάντα ο στυλοβάτης της πατρίδας. Χαρακτήρισε δε συγκινητική την πρωτοβουλία του κ. Καραμανλή.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: