Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μήνυση Καμμένου κατά Λιάτσου για δημοσίευμα της «Παρασκευή +13»


Με μήνυση απαντά ο Πάνος Καμμένος κατά της εφημερίδας «Παρασκευή +13» που έχει αφιερώσει το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον ίδιο, με τίτλο: «Π. Καμμένος: Επαιξε 9,5 δισ. δρχ. Κέρδισε 1 δισ. δρχ. στη Σοφοκλέους» και υπέρτιτλο «Την εποχή της μεγάλης ληστείας στο χρηματιστήριο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Καμμένος που πρόσφατα ίδρυσε το κόμμα Ανεξάρτητοι Ελληνες αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του, εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δραχμών.
Στους υπότιτλους του βασικού θέματος σημειώνεται επίσης ότι ο κ. Καμμένος «κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος».
Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρεται στη σημερινή του σύζυγο κυρία Ελένη Τζούλη για την οποία αναφέρεται ότι «καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών»
Η εφημερίδα αναφέρεται στη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου που είχε χαρακτηρίσει τον κ. Καμμένο «πρωταγωνιστή στη φούσκα της διετίας 1999-2000», όπως και το ότι το 1996 κατηγορήθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση "Ελίντα".
Επιπλέον, σε ένθετο άρθρο γίνεται αναφορά σε «πτήσεις στην ομίχλη» για ελικόπτερο που χρησιμοποιούσε ο Καμμένος και το οποίο φέρεται να ανήκει σε κυπριακή οff shore.
Από τη δική του πλευρά η απάντηση του κ. Καμμένου ήταν άμεση και σκληρή και ήρθε μέσω του facebook και του twitter. Συνοδεύει μάλιστα το κέιμενο με φωοτγραφία του εξοχικής κατοικίας που εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί στην βορειοανατολική Αττική ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ - ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
1. Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.
2. Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ. Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.
3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε.
4.Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
iefimerida
Σημ.axinosp:Έχει να πέσει λάσπη από τα λαμόγια της εξουσίας και όχι μόνο στον Καμμένο !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα αυτό το κανίς, να γαβγίζει το πρωι στον Χατζηπαπαράου...Αηδίασα με το σίχαμα του star channel που προώθησε όλες τις βίζιτες και τους ατάλαντους της χώρας...
Αφού έκανε τη δουλειά του,να αποβλακώνει το πόπολο,τώρα θυμήθηκε ότι είναι δημοσιογράφος και πρέπει να ελέγχει τους πολιτικούς...
Καλά ρε γιδοπαλιάτσο από τον καημένο τον Καμμένο βρήκες να αρχίσεις;Που στην τελική είναι ο μόνος αντιμνημονιακός μες στο "κυνοβούλιο"...
Θα πάρεις παλιάτσο κανισάκο αυτό που σου αξίζει,λίγη υπομονή κάνε και από τις ρωχάλες θα γεμίσει η πισίνα σου άνετα...