Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο Παπαδημούλης «βλέπει» ακροδεξιούς στις διαμαρτυρίες της 25ης Μαρτίου


Ο Παπαδημούλης «βλέπει» ακροδεξιούς στις διαμαρτυρίες της 25ης Μαρτίου
Οι άστοχες δηλώσεις του κυρίου Παπαδημούλη είναι κάτι το συνηθισμένο. Πριν λίγο «ξαναμίλησε», μέσω twitter, γράφοντας: «Η μνημονιακή ΝΔ συκοφαντεί την Αριστερά, για σχέδιο επεισοδίων που προωθούν στις 25 Mαρτίου οργανώσεις της ακροδεξιάς! Προσοχη στις παγίδες!».
Η δήλωση αυτή είναι εξοργιστική, πέρα από άστοχη, αφού για να «διασώσει» τον αγαπημένο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Παπαδημούλης προβοκάρει την απόφαση ή διάθεση χιλιάδων Ελλήνων να διαμαρτυρηθούν στην Εθνική μας Επέτειο «χαρίζοντάς» τους στην Άκρα Δεξιά. Για αυτό, θα συμπληρώσουμε, ότι η δήλωση του κυρίου Παπαδημούλη είναι -εκτός από εξοργιστική και άστοχη- και επικίνδυνη, διότι αναδεικνύει την Άκρα Δεξιά σε κινηματικό παράγοντα και εκφραστή της λαϊκής αγανάκτησης.


Να σημειώσουμε εδώ, ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, όποιες διαμαρτυρίες συμβούν την ημέρα της 25ης Μαρτίου δεν θα είναι καμίας Αριστεράς και καμίας Άκρας Δεξιάς. Θα είναι του ελληνικού λαού, του ίδιου λαού που διαδήλωσε και στις 28 Οκτωβρίου. Οι πολιτικάντηδες το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες δηλώσεις, είναι να επιβεβαιώνουν το ρητό: «δύο γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα».
Είναι γεγονός ότι κύκλοι της Άκρας Δεξιάς επιθυμούν να «καπελώσουν» τις δράσεις των πολιτών! Και ποια είναι η απάντηση της Αριστεράς; Να καταγγείλει, εκ προοιμίου, τον αγανακτισμένο λαό ως προβοκάτορα; (Όπως έκανε πριν μερικές ημέρες, αναφερόμενος στα καλέσματα για την 25η Μαρτίου και ο «Ριζοσπάστης», του εκτός τόπου και χρόνου ΚΚΕ;).
Ο κύριος Παπαδημούλης, γνωστός για τις «ανανεωτικές» του απόψεις, θα ήταν καλό να βουτά και καμιά φορά τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει εξ ονόματος της Αριστεράς! Ειδικά όταν με τις δηλώσεις του βάζει την Αριστερά απέναντι στο λαό, τον ίδιο λαό που στέλνει άρδην στις αγκαλιές της Άκρας Δεξιάς… (Πρώτη ανάρτηση στις 12.39).
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 13 Μαρτίου 2012, ώρα 12.51: Ο κύριος Παπαδημούλης έκανε συμπληρωματική δήλωση στο twitter: 25η Μαρτιου: Ναι στην μαζική ειρηνική κοινωνική διαμαρτυρία! Όχι στην βία και τους προπηλακισμους! Μακριά από τις προβοκάτσιες της άκρας δεξιάς!

Με τη δεύτερη δήλωσή του συμφωνούμε…
Σημ.axinosp:Μην εκπλήσσεστε 250 προβοκάτορες είχαμε και στο Πολυτεχνείο !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά θα τις καπελώσει η ακροδεξιά και τραγουδάτε όσο θέλετε.

Έρχονται και εκλογές και πρέπει να βάλουμε και την Χρυσή Αυγή στην βουλή - μην ξεχνιόμαστε.

Τώρα πόσο μαλάκες θα είστε εσείς του ΕΠΑΜ να σπρώξετε κόσμο που εν τέλει θα αβαντάρει τους ακροδεξιούς, θα φανεί στην πορεία. Η Αριστερά πάντως πήρε θέση ξεκάθαρη αλλά ούτε πάλι είστε ευχαριστημένοι.

Ανώνυμος είπε...

Το ποιοί είναι μαλάκες,έχει πολύ λίγη σημασία.
Αυτό που μετράει,είναι το ποιοί θα είναι οι ήρωες...
Πάντως και οι μεν και οι δεν βρίσκονται ανάμεσα μας,είμαστε το ίδιο πράγμα,είμαστε ΕΝΑ...
Ο ήρωας και ο μαλάκας είναι προ των πυλών...