Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

«ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΩΝΙ»


Το «ΧΩΝΙ» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 25 Μαρτίου στα περίπτερα όλης της χώρας.
Θα είμαστε παντού.
Θα μεγαλώνουμε συνέχεια.
Θα γίνουμε ο χώρος  έκφρασης όλων όσων αντιδρούν.
Ο αγώνας είναι κοινός.
Το ΧΩΝΙ θα τα βάλει με όλα τα συστημικά ΜΜΕ και το πλέγμα διαπλοκής και σιωπής που αυτά στηρίζουν. Περιμένουμε να μας «εξαφανίζουν» από τα περίπτερα και να «κρύβουν» τα φύλλα μας μέχρι να περάσει η μέρα…
Αυτή τη μάχη –ειδικά τις πρώτες Κυριακές- πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί.
·         Όπου πηγαίνετε, ζητήστε το ΧΩΝΙ. Σ’ όλα τα περίπτερα. Προσέξτε αν κρέμεται μαζί με τις άλλες εφημερίδες ή έχει παραμεριστεί στο πίσω μέρος (εκεί που δεν το βλέπει κανένας). Αν συμβαίνει αυτό, ζητήστε από τον περιπτερά να την κρεμάσει  μπροστά μαζί με τις άλλες. Εξηγήστε του την ανάγκη να στηρίξει και ο ίδιος την προσπάθεια που κάνουμε για να ενημερωθεί ο Έλληνας. Ούτε τα επίσημα στοιχεία δεν μας λένε. Οι Έλληνες δεν ξέρουν την αλήθεια. Και πρέπει να τη μάθουν.
·         Οι περιπτεράδες πρέπει να καταλάβουν ότι η νέα αντι- μνημονιακή εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ» έχει ζήτηση και άρα θα τους συμφέρει να το προβάλουν και να το κρεμάνε. 
·         Βάλτε και φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Ρωτήστε τους αν είδαν το ΧΩΝΙ στο περίπτερο.
·         Αν υπάρχει έλλειψη σε κάποιο σημείο πώλησης, ενημερώστε μας για να το διορθώσουμε την ίδια στιγμή.
Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας και τις αναφορές σας στο info@toxwni.gr.
Επίσης τηλεφωνήστε μας στο 210 6640185.

(Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει το Σάββατο. Από το Σάββατο ξεκινάμε τον αγώνα. Περιμένουμε –ακόμη και την ίδια στιγμή- την ενημέρωσή σας για να συντονίσουμε τις ενέργειές μας. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές «παγίδες» που θα στηθούν, αν μας βοηθήσετε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Το ΧΩΝΙ

Μας ενδιαφέρει να καταγράψουμε σ’ όλη την Ελλάδα την κίνηση του ΧΩΝΙΟΥ ανά περιοχή ακόμη και ανά περίπτερο. Ο καθένας στη γειτονιά του ή στην περιοχή του ή στην πόλη του. Όσο μπορεί ο καθένας… πρέπει  να βοηθήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Και η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.
Δεν έχουμε τα χρήματα που χρειάζονται για να κάνουμε ούτε στοιχειώδη διαφημιστική καμπάνια. Έχουμε όμως όλους εσάς και εσείς έχετε πλέον την εφημερίδα σας…. Το ΧΩΝΙ της αντίστασης.

Δεν υπάρχει περίπτωση… Θα τους νικήσουμε.
                                                                                           Το ΧΩΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: