Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Να πάρουν θέση απέναντι στα φαινόμενα βίας καλεί τις πολιτικές δυνάμεις η κυβέρνηση

Έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να πάρουν σαφή θέση απέναντι στα φαινόμενα βίας απευθύνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ενόψει και των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου που θα γίνουν κανονικά.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να πάρουν σαφή θέση στις εκδηλώσεις που υποβαθμίζουν την δημοκρατία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Βλέπουμε ένθεν κακείθεν να κινητοποιούνται ακραίες ομάδες πολιτικής πρακτικής και ιδεολογίας και σ΄αυτό το φαινόμενο επιβάλλεται να υπάρξει ενιαίο δημοκρατικό μέτωπο» πρόσθεσε.

Ο κ. Καψής συμπλήρωσε ότι αυτά τα φαινόμενα ενδέχεται να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις και ζήτησε από τις πολιτικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν.

Στο θέμα της βίας αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ μίλησε για κάποιους που επενδύουν στο χάος και στην τρομοκράτηση των πολιτών και αναφέρθηκε στα φαινόμενα βίας κατά πολιτικών σημειώνοντας:

«Η τρομοκρατία αλά 'καρφίτσα' αλά ΕΚΟΦ του 1960. Υπάρχει άλλη χώρα; Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι επωφελούνται, όπως το 1960 που πήγαινε ένας βουλευτής της ΕΔΑ, που πήγαινε ένας καμουφλαρισμένος κομμουνιστής, να μιλήσει σε ένα θέατρο ή σε μια συγκέντρωση ή κάπου, και δεν ήταν από έξω οι δέκα ροπαλοφόροι που τον έκαναν μαύρο στο ξύλο. Ποια είναι η διαφορά

Τα Νέα
Σημ.axinosp:Σηφουνάκη να δούμε την 25 Μάρτη τι θα λες!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο μνημονιακος λεχριτης
γιατι δεν καταδικαζει το βιαιο φαινομενο , της βιαιας υποτιμησης, της βιαιης εισφορας των εργαζομενων,ητοι, της περιουσιας των ασφαλιστικων και συνταξιοδοτικων ταμειων της χωρας?