Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ολονύχτιες συγκρούσεις στην Ιερισσό Χαλκιδικής


Ένα ολόκληρο χωριό σύσσωμο απέκλεισε χθες το βράδυ το Δημαρχείο Ιερισσού Χαλκιδικής όπου συνεδρίαζε... το Δημοτικό Συμβούλιο Αριστοτέλη. 

Αφού κύκλωσαν το Δημαρχείο, οι κάτοικοι της περιοχής, άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα (πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- τροπολογία Πόρτο Καρράς) και κατά του Αντιδημάρχου Βασίλη Μοσχόπουλου. Η άρνηση του δημάρχου Χ.Πάχτα να συζητήσει το θέμα των μεταλλείων χρυσού, εξόργισε τους κατοίκους οι οποίοι πολιόρκησαν το Δημαρχείο, συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν εκεί, αναποδογύρισαν τα αυτοκίνητα του Δημάρχου και άλλων δημ.συμβούλων. Τα ΜΑΤ απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και τότε η σύγκρουση γενικεύτηκε, στην μάχη σώμα με σώμα που ακολούθησε οι κάτοικοι κατάφεραν και απώθησαν τα ΜΑΤ. Στις συμπλοκές τραυματίστηκαν 2 αστυνομικοί.

Παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα περίπου χίλιοι κάτοικοι παρέμειναν έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο, καίγοντας λάστιχα, μέχρι νωρίς το πρωί σήμερα.
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: