Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Οι Ιρλανδοί αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα


Μποϋκοτάζ κάνουν οι Ιρλανδοί σε ένα νέο φόρο που κλήθηκαν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Οι πολίτες της Ιρλανδίας αρνούνται πεισματικά να ενδώσουν στις πιέσεις της κυβέρνησής τους και μολονότι η προθεσμία για την αποπληρωμή του φόρου λήγει στα τέλη Μαρτίου μέχρι στιγμής το 85% των Ιρλανδών δεν έχει πληρώσει τίποτα.


Το θέμα του μποϋκοτάζ είχε απασχολήσει πριν από λίγες μέρες και τους New York Times που σε άρθρο τους ανέφεραν πως μπορεί η Ιρλανδία να έχει δεχτεί συγχαρητήρια για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την οικονομική κρίση και για την προσπάθεια επανάκαμψης της οικονομίας της, αλλά οι Ιρλανδοί πολίτες φαίνεται πως άγγιξαν τα όριά τους και αρνούνται να πληρώσουν έναν ακόμη φόρο. Η ιρλανδική κυβέρνηση σύμφωνα με το άρθρο διαψεύδει τις φήμες πως το κίνημα του φορολογικού μποϋκοτάζ ενισχύεται και εκτιμά πως οι Ιρλανδοί στο τέλος του μήνα θα πληρώσουν τον φόρο, απλά τον καθυστερούν «όπως συχνά συνηθίζουν».
Ωστόσο τα νούμερα μάλλον διαψεύδουν τις εκτιμήσεις της ιρλανδικής κυβέρνησης αφού μόλις το 15% των ιδιοκτητών ακινήτων έχει καταβάλει μέχρι στιγμής το χαράτσι για τα ακίνητα.
Παράλληλα τα τελευταία 24ωρα στην Ιρλανδία πυκνώνουν οι εκκλήσεις διαφόρων οργανώσεων και πολιτικών παρατάξεων προς τους Ιρλανδούς πολίτες να αντισταθούν μέχρι τέλους στην επιβολή αυτού του νέου φόρου. Μάλιστα προγραμματίζεται και μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δουβλίνο, στις 31 Μαρτίου, ημέρα λήξης της προθεσμίας καταβολής του φόρου.


Σημ.axinosp:Τελικά τους κολλήσαμε και τους Ιρλανδούς !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κανεις ενα τραγικο λαθος φιλε.
οχι μονο δεν τους κολλησαμε τους ιρλανδους, αλλα εδω τα φορολογικα υποζυγια/σαπακια του αθηναικου κωλοχανειου υπογραφουν τα προσκυνοχαρτια τους στον τουρκογλου και την μνημονιακη κλικα του.
οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα.
και ο κανονας ειναι τραγικος ,διοτι τραγικη ειναι η πλεμπα του ελλαδισταν.ασπονδυλα πασοκια,νεοδημοκρατες,κνατ και συνοδοιποροι.σωτηρια δεν υπαρχει.
η πλεμπα της ψωροκωσταινας θα φτυσει και το γαλα της μανας του που βυζαξε,πριν ψοφησει σαν το πεινασμενο κοπροσκυλο απο την ασιτια.και ουτε τοτε θα αντιδρασει.
για αυτην την πλεμπα, οποιος σηκωνει αγωνα,ενα ειναι σιγουρο.θα φαει τα μουτρα του, και η πλεμπα αφου σωθει,θα τον καθαρισει,για να ξαναρχισει τις πασοκιες και νεοδημοκρατιες και κνατιες ξανα.
πως λεει και το εθνικο ασμα της πλεμπας? η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει,και ξανα προς την δοξα τραβα ξανατραβα.............και ξανατραβα το πουλι της