Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ


Τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα «στην ουσία καταστρέψαμε τον ιδιωτικό τομέα» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, σε συνέντευξή του προς το πρακτορείο BLOOMBERG. Οι εκλογές ανέφερε θα είναι το τελικό βήμα για να μπούμε σε μια σταθερή πορεία εφαρμογής του προγράμματος μεταρρυθμίσεων που πρέπει να υλοποιήσουμε. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ τόνισε ότι η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο και βαφτίστηκε «ειδική περίπτωση», ενώ στο μεταξύ τα ίδια προβλήματα ανησυχούν τις αγορές και τους Ευρωπαίους πολίτες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

«Αυτό που πρέπει να κάνει, λοιπόν, η Ευρώπη, όχι για την Ελλάδα αλλά για τον εαυτό της, είναι να αντιμετωπίσει το κοινό πρόβλημα. Οι αγορές δείχνουν με τη στάση τους ότι δεν είναι μόνο Ελληνικό το πρόβλημα», τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος.
Επανέλαβε τη θέση του κατά της σύστασης κυβέρνησης τεχνοκρατών κατά το πρότυπο της Ιταλίας, πρόσθεσε ωστόσο ότι «ανάλογα με τα αποτελέσματα των εκλογών, ίσως προκύψει θέμα βοήθειας από τεχνοκράτες, ίσως είναι θετική ιδέα».


Τόνισε ότι «προφανώς ήταν αναγκαίο να επιβληθούν αυστηρά μέτρα στην Ελλάδα, κατ' αρχήν, όπως ήταν επίσης απαραίτητο να αλλάξουμε τις Συνθήκες στην Ευρώπη, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη πειθαρχία. Τώρα όμως που έγιναν όλα αυτά, τώρα που τιμωρήσαμε τους ιδιώτες επενδυτές, τώρα που στην ουσία καταστρέψαμε τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα, τώρα ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε, προς ένα ευρύτερο όραμα, προς μια νέα υπόσχεση προς τους πολίτες», είπε.
Fimotro
Σημ.axinosp:Αν το πετύχω κάπου αυτό τον κοπρίτη θα τον πελεκήσω, δεν μου γλυτώνει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: