Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πλοίο «φάντασμα» του ιαπωνικού τσουνάμι ανοιχτά του Καναδά

 
 Ένα ιαπωνικό αλιευτικό πλοίο που είχε παρασυρθεί από το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου του 2011 εντοπίστηκε να «περιπλανιέται» στα ανοιχτά των δυτικών ακτών του Καναδά.

Το σκάφος, σημαίας Χοκάιντο Ιαπωνίας και μήκους 15 μέτρων, εντοπίστηκε από αεροσκάφος της ακτοφυλακής σε μία περίπολο ρουτίνας στη Βρετανική Κολούμπια.


Πιστεύεται ότι είναι το πρώτο μεγάλο αντικείμενο από εκατομμύρια τόνους συντριμμιών που έχει διασχίσει τον Ειρηνικό, όπως μεταδίδει το BBC.


Το υπουργείο Μεταφορών του Καναδά παρακολουθεί το αλιευτικό πλοίο για ενδεχόμενη περιβαλλοντική μόλυνση ή παρακώλυση της θαλάσσιας κυκλοφορίας.


Το τσουνάμι που σάρωσε την Ιαπωνία άφησε πίσω του 25 τόνους συντριμμιών, όπως αναφέρουν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Χαβάης.


Τέσσερις έως οκτώ εκατομμύρια τόνοι διαλύθηκαν στον ωκεανό, ενώ ένας με δύο τόνοι εξακολουθούν να επιπλέουν στην επιφάνεια.

in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: