Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ



Η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών θα εξετασθεί το απόγευμα της Πέμπτης στη συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Προβόπουλο. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Προβόπουλος θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό και για το περιεχόμενο της Έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για το 2011. Η έκθεση θα...
δημοσιοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.


Σημειώνεται πως οι ελληνικές τράπεζες και οι κυπριακές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα μετείχαν στο PSI με ελληνικά ομόλογα 43 δισ. ευρώ, καθώς και με δάνεια ύψους 6,5 δισ. που έχουν χορηγήσει προς προβληματικές ΔΕΚΟ.

Σε κάθε περίπτωση, η ζημιά θα ξεπεράσει τα 30 δισ. ευρώ, όσο είναι και τα ίδια κεφάλαια του ελληνικού τραπεζικού συστήματος σήμερα. Που σημαίνει ότι η παρέμβαση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα είναι απαραίτητη για όλους.

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ» άγνωστη παραμένει ακόμη η μέθοδος λογιστικής απεικόνισης των ζημιών του PSI στα τραπεζικά αποτελέσματα του 2011. Μάλιστα, εφόσον υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στην οριστικοποίηση των όρων αποτύπωσης των ζημιών αναμένεται να ζητηθεί παράταση για τη δημοσίευση των τραπεζικών ισολογισμών πέραν της 31ης Μαρτίου

Fimotro
Σημ.axinosp:Δεν έμεινε φράγκο στις Τράπεζες  και τα Ταμεία από το PSI, αφού ο στόχος της καταλήστευσης του Ελληνικού κράτους επιτεύχθηκε, τώρα θα αρχίσει το καραγκιοζιλίκι των Εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: