Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εγκληματικότητα + Χουλιγκανισμός = Ζούγκλα


Τα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα στη χώρα το 2011 είναι ανησυχητικά. Άλλο είναι να υπάρχει μία γενική αίσθηση ότι τα κρούσματα ληστειών, κλοπών, αρπαγών τσάντας, δολοφονιών και άλλων κακουργημάτων αυξάνονται και άλλο να αποδεικνύεται αυτό από τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας. Δικαιολογούν απόλυτα την ανασφάλεια που νοιώθουν οι πολίτες, πολλοί από τους οποίους έχουν πέσει και θύματα, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι, αλλά και πολλοί επαγγελματίες.


Σύμφωνα με την αστυνομία, τον περασμένο χρόνο μειώθηκαν οι ληστείες τραπεζών, καταστημάτων ΕΛΤΑ, σουπερμάρκετ κλπ. Αυτό όμως οφείλεται στο γεγονός ότι οι παραπάνω στόχοι ήταν σε θέση να πάρουν και πήραν περισσότερα μέτρα ασφαλείας. Έτσι οι κακοποιοί στράφηκαν στις ληστείες και κλοπές σπιτιών, καταστημάτων, πρατηρίων βενζίνης, αλλά και απλών πολιτών που είναι ανυπεράσπιστοι. Που σημαίνει ότι την αύξηση της εγκληματικότητας την βιώνει περισσότερο ο μέσος πολίτης.

Είναι σαφές ότι η αύξηση της εγκληματικότητας οφείλεται σε τρεις βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ασφαλώς η βαθιά οικονομική κρίση της χώρας και η θεαματική αύξηση της ανεργίας. Ο δεύτερος είναι η ανεπάρκεια του κράτους που δεν μπορεί να εξασφαλίσει συνθήκες ασφάλειας στην καθημερινότητα των πολιτών του, αν και υψηλή εγκληματικότητα υπάρχει σε πολλές πόλεις της Ευρώπης. Ο τρίτος είναι η ανεξέλεγκτη είσοδος και παραμονή λαθρομεταναστών ή και μεταναστών που μετέχουν σε εγκληματικές οργανώσεις. Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "με βάση τις εξιχνιασθείσες υποθέσεις, σε ό,τι αφορά στη προέλευση των προσώπων που κατηγορήθηκαν, εμφανίζεται –αναλογικά- αρκετά αυξημένο το ποσοστό συμμετοχής αλλοδαπών".

Σαν να μη φτάνει η έξαρση της εγκληματικότητας, έχουμε και την αύξηση των φαινομένων βίας και ανομίας από έλληνες πολίτες διαφόρων ακραίων τάσεων, με δικαιολογία, την "οργή" και την "αγανάκτηση" εξαιτίας της δύσκολης συγκυρίας και της καθόδου του βιοτικού επιπέδου. Εννοούμε τους προπηλακισμούς και τις επιθέσεις διαφόρων ομάδων που κυνηγούν ευκαιρίες για να κάνουν επίδειξη χουλιγκανισμού. Προσθέτοντας όμως στην εγκληματικότητα τις επιδείξεις χουλιγκανισμού, η ελληνική κοινωνία κινδυνεύει να μετατραπεί σε ζούγκλα και αυτό δεν είναι ανεκτό. Το κράτος έχει υποχρέωση να πατάξει εγκληματίες και χουλιγκάνους και οι πολίτες έχουν συμφέρον να μη δείχνουν ούτε ανοχή, ούτε να δικαιολογούν.

Άγγελος Στάγκος

Σημ.axinosp: Όταν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ βαπτίζουν Χουλιγκανισμό και βία βαπτίζεται τη ειρηνική πολιτική διαμαρτυρία που βιώνουμε όταν πηγαίνουμε στο Σύνταγμα, τότε καταλαβαίνουμε όλοι τι έχει να γίνει στις 25 Μάρτη.
Ένα μόνο έχουμε να σας πούμε δωσίλογοι , αν τολμήσετε να χτυπήσετε το κόσμο που θα βγει να παρελάσει και να διαμαρτυρηθεί στην Εθνική Επέτειο, καλύτερα να κρυφτείτε μετά ή να αλλάξετε χώρα, διαλέξτε από τώρα.
Όσο για τα τομάρια δημοσιογράφους-λακέδες του ΔΝΤ να θυμίσουμε ότι στην δίκη των δωσιλόγων μετά την απελευθέρωση το 44, κατηγορούμενοι ήσαν και δημοσιογράφοι που λιβάνιζαν και υπερασπίστηκαν τους Γερμανούς στην Κατοχή !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ΔΟΛιος δεν έπαιρνε 800 χιλιάρικα το χρόνο επι κοντά 8 χρόνια επί Σημίτη και επι Καραμανλή στην ΕΡΤ την εποχή της αγγλολουμπενοποίησης του φορέα ?? Τι να λέει τώρα? Θα πρέπει λογικά να τρέμει απ' το φόβο του

Ανώνυμος είπε...

Παραφράζοντας τη γνωστή κουβέντα:
«Το έγκλημα είναι μπίζνες με άλλα μέσα»

Απλά γινόμαστε Αμερική!

Η αύξηση της εγκληματικότητας δεν είναι παρά ένα παράγωγο του (άκρατου και όχι μόνο) καπιταλισμού.
Τα πάντα για το χρήμα.
Ο βιομήχανος σε δηλητηριάζει με τα προϊόντα του και τα απόβλητά του,
το κράτος σε δηλητηριάζει με τα χημικά του και σου ανοίγει το κεφάλι.

Ε, και ο «απλός» εγκληματίας σου ανοίγει το σπίτι, και σε μαχαιρώνει.
Ποια η διαφορά;
Η ωμότητα!
Δεν φτιασιδώνει το έγκλημα σαν «σωτηρία»
(της πατρίδας, του Ιρακ, της γης, του Σύμπαντος).
Και το γεγονός πως είναι πιο εύκολο να τα βάζεις με του «κακούς» μικροεγκληματίες,
και να ζητάς από το (φασιστικό) κράτος να σε σώσει.
Γιατί αν τα βάλεις με τους βιομηχάνους και το κράτος,
ποιος θα σε σώσει;
Πρέπει να σωθείς μόνος σου.

Ώπα της...

Πίσω στην τρύπα σου Ελληνάκο...