Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων σε τεχνολογίες καθαρής ενέργειας ανακοίνωσε ο Τζορτζ Σόρος

Σε επενδύσεις ύψους 1 δισ. δολαρίων σε τεχνολογίες καθαρής ενέργειας, πρόκειται να προχωρήσει ο μεγαλοεπενδυτής κ. Τζορτζ Σόρος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Γνωστοποίησε, παράλληλα, την πρόθεσή του να συγκροτήσει και χρηματοδοτήσει με 10 δισ. δολάρια ετησίως για 10 χρόνια μια νέα πρωτοβουλία κλιματικής πολιτικής.

"Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα πολιτικό πρόβλημα", δήλωσε ο αμερικανός επενδυτής, σε συνάντησή του με διευθυντικά στελέχη μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Κοπεγχάγη.

"Η επιστήμη είναι σαφής, αυτό που είναι λιγότερο σαφές είναι το κατά πόσον οι ηγέτες, παγκοσμίως, θα επιδείξουν την πολιτική βούληση που απαιτείται για την επίλυση του προβλήματος", υπογράμμισε ο κ. Σόρος.

Τα σχόλιά του κ. Σόρος ήλθαν μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση, την περασμένη Παρασκευή, των συνομιλιών για το κλίμα στη Μπανγκόκ. Οι συνομιλίες αυτές κατέληξαν σε αδιέξοδο, αφενός σχετικά με το μέγεθος των κεφαλαίων που θα τεθούν στη διάθεση των φτωχότερων χωρών για να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή και αφετέρου σχετικά με το μέγεθος της μείωσης εκπομπών ρύπων στις πλούσιες χώρες.

Αυστηρά κριτήρια στις επενδύσεις του σε τεχνολογίες καθαρής ενέργειας πρόκειται να θέσει ο κ. Σόρος, διευκρινίζοντας ότι θα αναζητήσει "επικερδείς ευκαιρίες", αλλά θα επιμείνει επίσης "στην πραγματική συμβολή των αυτών των επενδύσεων στην επίλυση του προβλήματος της κλιματικής αλλαγής".
http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=21100
Σημ.axinosp:Με Θράσος χιλίων πιθήκων συνεχίζει να μιλάει ο Σόρος λέγοντας ότι θα επενδύσει σε αυτόν που θα επιλύσει το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής . Ξέροντας πολύ καλά ότι το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Καπιταλισμός που στο όνομα του κέρδους έχει προκαλέσει όλα τα Οικολογικά προβλήματα στον Πλανήτη μαζί με το φαινόμενο της υπερθέρμανσης που δημιουργεί την κλιματική αλλαγή !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: