Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Οι μεγάλοι...

... και τρανοί φαίνεται πως φοβούνται και αυτοί το ίδιο με τους απλούς ανθρώπους. Η Άνγκελα Μέρκελ και η Γερμανίδα υπουργός Υγείας Ούλα Σμιτ διαβεβαιώνουν ότι θα εμβολιαστούν με το αντιγριπικό εμβόλιο που θα διατεθεί στους απλούς πολίτες. Και όχι, όπως είχε ειπωθεί αρχικά, με το άλλο που προορίζεται για τους υπουργούς και άλλα σημαντικά πρόσωπα. Όμως αυτό δεν διαλύει την υποψία πως ακόμη και η γρίπη χωρίζει τους ανθρώπους σε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

Στην Αμερική...
... άρχισαν ήδη οι πρώτες αντιδράσεις του νοσηλευτικού προσωπικού. Νοσοκόμες του Ιατρικού Κέντρου του Όλμπανι στη Νέα Υόρκη, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα «Τάιμς Γιούνιον», κατέθεσαν μαζική αγωγή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους με ένα εμβόλιο που θεωρούν επικίνδυνο. Ο πρόλογος της εκπομπής που μεταδόθηκε χθες δορυφορικά σε όλη την Ευρώπη από το τηλεοπτικό κανάλι «Άρτε» τα λέει όλα: «Από τότε που η νέα γρίπη κηρύχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας παγκόσμια πανδημία, όλες οι κυβερνήσεις έχουν επιδοθεί σε μαζικές αγορές φαρμάκων και εμβολίων. Πρόληψη ή υστερία;». Από τους 6,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους που κατοικούν τον πλανήτη, ο ιός της νέας γρίπης έχει μέχρι τώρα σκοτώσει λιγότερους από 2.000. Και όμως, έχει προκαλέσει γενική κινητοποίηση στις κυβερνήσεις, μολονότι αυτές βλέπουν χρόνια τώρα απαθείς να πεθαίνουν 100.000

άνθρωποι την ημέρα σε όλον τον κόσμο από την πείνα. Σε τι οφείλεται αυτή η επιλεκτική ευαισθησία; Γιατί παραγγέλνουν εκατομμύρια δόσεις ενός εμβολίου του οποίου η ασφάλεια αμφισβητείται; Είναι η αντίδρασή τους ανάλογη με το μέγεθος της απειλής; Και γιατί επιβαρύνουν με ένα δυσβάστακτο κόστος τα συστήματα υγείας, την ίδια ώρα που ισχυρίζονται πως τα οικονομικά τους είναι προβληματικά (και με αυτό ακριβώς το πρόσχημα προωθούν την ιδιωτικοποίησή τους); Απηχώντας τις απόψεις που έχει εκφράσει στον ΟΗΕ και ο Ζαν Ζιγκλέρ, μέλος του συμβουλίου των δικαιωμάτων του ανθρώπου, επιφανείς επιστήμονες μίλησαν στην εκπομπή του «Άρτε». Άλλοι από αυτούς εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την αποτελεσματικότητα του αντιγριπικού Ταμιφλού και των εμβολίων. Άλλοι είπαν ότι ενδεχομένως να είναι επικίνδυνα. Κι άλλοι δεν έκρυψαν τις υποψίες τους ότι, με τη βοήθεια των κυβερνήσεων, η νέα γρίπη δίνει στις φαρμακευτικές βιομηχανίες μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεκολλήσουν από τα βάθη της οικονομικής κρίσης.

Ανάμεσα σε αυτούς...
... τους επιστήμονες, ο Γερμανός καθηγητής της Φαρμακολογίας Πέτερ Σενχέφερ εξέφρασε την άποψη πως πρόκειται για μια πανδημία που είναι κατασκεύασμα των φαρμακοβιομηχανιών, πως ο εμπνευστής της είναι στέλεχος της εταιρείας Glaxo και πως η ασθένεια εξελίσσεται μέχρι τώρα τόσο ομαλά που δεν χρειάζεται εμβολιασμός. Και ο Βόλφγκανγκ Μπέκερ-Μπρίζερ, διευθυντής του ιατρικού περιοδικού «Αrznei-Τelegramm», μίλησε ξεκάθαρα για διαπλοκή επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων.

Ο τίτλος...
... της γαλλικής εκπομπής του «Άρτε» ήταν «Ένας αμφιλεγόμενος ιός». Όμως, ο τίτλος στη γερμανική εκδοχή της εκπομπής ήταν πολύ πιο ξεκάθαρος: «Οι κερδοσκόποι του τρόμου».
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artid=4542209

Δεν υπάρχουν σχόλια: