Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Οπιο: το πιο ισχυρό όπλο των Ταλιμπάν εναντίον των Δυτικών

Πολλαπλάσιους νεκρούς από την κατανάλωση οπίου αφγανικής παραγωγής θρηνούν οι Δυτικοί στις χώρες τους, συγκριτικά με τις ΝΑΤΟϊκές απώλειες στον πόλεμο του Αφγανιστάν και όσο αγνοείται το οικοδόμημα καλλιέργειας, διανομής και εξαγωγής της ναρκωτικής ουσίας οι Ταλιμπάν διασφαλίζουν τη διαρκή χρηματοδότηση και βελτίωση της πολεμικής μηχανής τους.
Ανατριχιαστικά στοιχεία για τη βιομηχανία του αφγανικού οπίου και τις συνέπειες της ανεμπόδιστης λειτουργίας της περιλαμβάνει έκθεση του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών κατά των Ναρκωτικών και του Εγκλήματος, που δημοσιοποιήθηκε χθες στη Βιέννη. Το Αφγανιστάν ευθύνεται για το 92% της παγκόσμιας παραγωγής οπίου που τροφοδοτεί αγορά της τάξης των 65 δισεκατομμυρίων δολαρίων και χρηματοδοτεί εγκληματικές και τρομοκρατικές οργανώσεις κυρίως στην κεντρική Ασία, τη Ρωσία και τα Βαλκάνια. Με 15 εκατομμύρια τοξικομανείς ανά τον κόσμο, το όπιο σκοτώνει 100.000 ανθρώπους ετησίως, ενώ η χρήση του ευθύνεται και για την ταχύτερη διάδοση του ιού του AIDS. Στις χώρες του ΝΑΤΟ, σημειώνει ο ΟΗΕ, ο ετήσιος αριθμός νεκρών από όπιο είναι 10.000 -πέντε φορές υψηλότερος από το σύνολο των ανθρώπων που έχασαν οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις στο Αφγανιστάν στα οκτώ χρόνια του πολέμου εκεί. Ενα άλλο παράδειγμα είναι η Ρωσία που χάνει κάθε χρόνο 30.000 ανθρώπους, περισσότερους από όσους πέθαναν κατά τον δεκαετή πόλεμο στο Αφγανιστάν. Φέτος έχουν παραχθεί στο Αφγανιστάν 6.900 τόνοι οπίου, ενώ τα παράνομα αποθέματα υπολογίζονται σε 12.000 τόνους. «Με τόσο όπιο σε λάθος χέρια είναι πιο κρίσιμο παρά ποτέ να εντοπιστούν και να καταστραφούν τα αποθέματα» ζήτησε ο γενικός διευθυντής του Γραφείου του ΟΗΕ Αντόνιο Μαρία Κόστα, τονίζοντας με όλους τους τρόπους ότι η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να καταβάλει όλες της τις δυνάμεις στο έδαφος του Αφγανιστάν, για να αντιμετωπίσει το ζήτημα αποτελεσματικά. Ο Κόστα επισήμανε ότι οι Ταλιμπάν αναβαθμίζουν την πολεμική μηχανή τους με το όπιο, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον 160 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τη διακίνησή του. Από τα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν, από όπου διακινείται 40% της παραγωγής, φεύγει προς την Ασία η ναρκωτική ουσία με κίνδυνο «να τροφοδοτηθεί τρομοκρατία μεγάλης κλίμακας που θα απειλήσει και τους ενεργειακούς πόρους». Στην αποστολή των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων δεν περιλαμβάνεται ο εντοπισμός και η καταστροφή καλλιεργειών οπίου.
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=94420#
Σημ.axinosp:Το Εμπόριο Οπίου στο Αφγανιστάν το χρεώνουν στους Ταλιμπάν ενώ τα αγγελούδια της Γουώλ Στριτ δεν ξέρουν τίποτα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: