Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΗΠΑ: Κατέρρευσαν άλλες τρεις τράπεζες

Διευρύνεται συνεχώς ο κατάλογος των θυμάτων της χρηματοπιστωτικής κρίσης στις ΗΠΑ. Ακόμη τρεις αμερικανικές περιφερειακές τράπεζες οδηγήθηκαν στην κατάρρευση το Σάββατο, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των χρεοκοπημένων ιδρυμάτων για φέτος στα 98.
Οι τράπεζες, που δεν άντεξαν στην πίεση του αυξανόμενου όγκου επισφαλειών, είναι η Warren Bank, με έδρα το Μίσιγκαν, η Jennings State Bank, με έδρα το Σπρινγ Γκρόουβ της Μινεσότα, και η Southern Colorado National Bank, με έδρα το Κολοράντο.

Οπως ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός Οργανισμός Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC), η Warren με καταθέσεις ύψους 501 εκατ. δολαρίων θα περάσει στον έλεγχο της Huntington National Bank. Την Jennings, με καταθέσεις ύψους 52,4 εκατ. δολαρίων, συμφώνησε να εξαγοράσει η Central Bank of Stillwater, ενώ τις καταθέσεις (31,9 εκατ. δολ.) και το ενεργητικό της Southern Colorado αποκτά η Legacy Bank.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1723534
Σημ.axinosp:Καλά αυτές γιατί δεν άντεξαν στην πίεση του αυξανόμενου όγκου επισφαλειών
και τις έκλεισε ο Ομοσπονδιακός Οργανισμός Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC) και σε μας στην χώρα μας γίνεται γαργάρα για τις δικές μας Ελληνικές "Ζόμπι¨Τράπεζες ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: