Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ;

Σύμφωνα μέ πληροφορίες τού STOPCARTEL τή Διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας η οποία κατά τίς κυβερνητικές εξαγγελίες πρόκειται νά αποτελέσει μέλος τού Δημόσιου Τραπεζικού πυλώνα στήριξης της πραγματικής οικονομίας , πρόκειται νά αναλάβουν οι, Θεόδωρος Πανταλάκης, κορυφαίο στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς, η Ντίνα Λάζαρη από τον τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ και ο Πάνος Σκουλαρίκης.
Τό αντιφατικό της είδησης είναι ότι ο κ. Πανταλάκης τάχθηκε χθές απροκάλυπτα εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης υπέρ των δανειοληπτών και τοποθετήθηκε καθαρά εναντίον οποιασδήποτε ρύθμισης που θα ανακουφίσει επιχειρήσεις και νοικοκυριά, για να μην προκληθούν, όπως ανέφερε, στρεβλώσεις στην αγορά!
Τό ερώτημα πού γεννάται είναι ,πώς συμβιβάζεται στην τράπεζα που υποτίθεται ότι θα αποτελέσει την "αιχμή του δόρατος" του δημόσιου πυλώνα, νά τοποθετείται για διοικητής ένας ακραιφνής εκφραστής των θέσεων του τραπεζικού καρτέλ!

Θά ζήσουμε την απίστευτη κατάσταση τού απροκάλυπτου ελέγχου καί των Δημόσιων Τραπεζών από επιτρόπους τού ελληνικού καρτέλ των τραπεζών ;
http://www.stopcartel.org/gr/view.php?id=510
Σημ.axinosp:Έτσι για να μην ξεχνάμε το πιός κυβερνάει αυτόν το τόπο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: