Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Κίνα: οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι...

Oι πλούσιοι στην Κίνα, όχι μόνο ανέκαμψαν από την οικονομική κρίση, αλλά πήραν και την εκδίκησή τους. Η Κίνα τώρα έχει περισσότερους δισεκατομμυριούχους (των οποίων οι περιουσίες υπολογίζονται σε δολάρια) από οποιαδήποτε άλλη χώρα -με εξαίρεση τις ΗΠΑ- σύμφωνα με νέα έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η ετήσια Έκθεση Hurun αναφέρει ότι η Κίνα έχει 130 δισεκατομμυριούχους, από 101 που ήταν πέρυσι.

Στις ΗΠΑ ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων ανέρχεται σε 359, ενώ η Ρωσία διαθέτει 32 και η Ινδία 24, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Οι πλούσιοι της Κίνας γίνονται πλουσιότεροι, με τη μέση περιουσία στη λίστα να ανέρχεται σε 571 εκατομμύρια δολάρια, περίπου κατά ένα τρίτο υψηλότερη σε σχέση με πέρυσι, είπε ο Ρούπερτ Χούγκεγουερφ, ο οποίος συνέταξε τον κατάλογο με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο για το 2009.

"Έχουν ξεπεράσει τη χρηματοπιστωτική κρίση. Ο κύριος λόγος είναι η αστικοποίηση. Έχουν χτιστεί όλες αυτές οι πόλεις και αυτό απαιτεί κατασκευαστές και βιομήχανους χάλυβα και σιδήρου. Και τώρα τελευταία (ανερχόμενος είναι ο κλάδος του)αυτοκινήτου", δήλωσε ο Χούγκεγουερφ στο Ρόιτερς στο περιθώριο εκδήλωσης με αφορμή τη δημοσιοποίηση του καταλόγου.

Το ένα τρίτο των εγγεγραμμένων στη λίστα, που περιλαμβάνει χίλια ονόματα, εκτιμάται ότι είναι μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, σύμφωνα με την έκθεση.

Εκτός λίστας φέτος βρίσκεται ένας διάσημος Κινέζος -ο Γιάο Μινγκ, παίκτης του ΝΒΑ- ο οποίος τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι.

Ο Χούγκεγουερφ είπε ότι ο ακριβής αριθμός των δισεκατομμυριούχων στην Κίνα ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος απ΄ό,τι υπολογίζεται.
http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=21123
Σημ.axinosp:Αλήθεια ακόμα παραμένει αδελφό κόμμα το ΚΚΚίνας και καλείτε στα συνέδρια του ΚΚΕ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: