Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

GM: "Βουτιά" 45% στις πωλήσεις το Σεπτέμβριο

Βουτιά 45% στις πωλήσεις οχημάτων, ανακοίνωσε το Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ η General Motors σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.
Συγκεκριμένα το Σεπτέμβριο πούλησε 156.673 οχήματα έναντι 284.300 το 2008.
Παράλληλα οι πωλήσεις αυτοκινήτων της Cadillac το Σεπτέμβριο μειώθηκαν κατά 9% στα 11.339 οχήματα.
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/547264/ArticleNewsWorld.aspx
Πτώση πωλήσεων για Ford και Daimler
Απροσδόκητα ικανοποιητικές είναι οι πωλήσεις οχημάτων της Ford - παρά την πτώση- τον πρώτο μήνα μετά το πέρας του κυβερνητικού προγράμματος απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις Σεπτεμβρίου της Ford στις ΗΠΑ υποχώρησαν μόλις 5,1% στα 114.655 αυτοκίνητα από 116.734 την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Στον αντίποδα οι πωλήσεις της Volvo αυξήθηκαν 16% στα 4.716 οχήματα. Επιπλέον η Daimler ανακοίνωσε πτώση 13,4% στις πωλήσεις οχημάτων το Σεπτέμβριο έναντι του προηγούμενου έτους.
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/547261/ArticleNewsWorld.aspx
Σημ.axinosp:Φανταστείτε τι έχει να γίνει στις πωλήσεις ΙΧ στην Αμερική ,όταν τελειώσει το μέτρο της απόσυρσης !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: