Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Στο 9,7% η ανεργία στην Ευρωζώνη το Σεπτέμβριο

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009
Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 1999 εκτινάχτηκε η ανεργία στην ευρωζώνη τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Συγκεκριμένα, το ποσοστό ανεργίας ανήλθε στο 9,7% από 9,6% τον προηγούμενο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι επισήμως άλλα 184.000 άτομα έμειναν χωρίς δουλειά από τον Αύγουστο.

Στο σύνολο των 27 χωρών της ΕΕ, το ποσοστό αυξήθηκε, επίσης οριακά, στο 9,2% από 9,1%, καθώς επιπλέον 286.000 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό από τότε που ξεκίνησε η καταγραφή των σχετικών στοιχείων, τον Ιανουάριο του 2000.

Περίπου 22,123 εκατ. άνθρωποι είναι επισήμως άνεργοι στην ΕΕ, εκ των οποίων τα 15,234 εκατ. στις χώρες της Ευρωζώνης. Από τον Σεπτέμβριο του 2008, υπολογίζεται ότι έχουν έχουν χαθεί 5 εκατ. θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, εκ των οποίων οι 3,2 εκατ. θέσεις στην ευρωζώνη. Το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας είναι στη Λετονία (19,7%) και ακολουθεί η Ισπανία με 19,3%. Το χαμηλότερο ποσοστό κατεγράφη στην Ολλανδία με 3,6%.

http://www.emea.gr/default.asp?ElementId=67540
Σημ.axinosp:Η Ελλάδα δεν έχει δώσει στοιχεία για την ανεργία στην Eurostat από τον Ιούνιο . Ακόμα μία πρωτιά του Ελληνικού Δημοσίου και της περίφημης Στατιστικής του Υπηρεσίας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: