Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΚΚΕ: Το ν/σ για τους δανειολήπτες διευκολύνει τις τράπεζες

Να απορρίψουν το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καλεί τα λαϊκά στρώματα το ΚΚΕ υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν τα ανακουφίζει, αλλά διευκολύνει τις τράπεζες να τις απομυζήσουν ως εκεί που δεν πάει άλλο.

Πιο αναλυτικά προσθέτει: «Με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις η ζωή της λαϊκής οικογένειας τίθεται σε συνεχή επιτήρηση από τους τραπεζίτες, προκειμένου να διασφαλίσουν με κάθε μέσο τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που μπορεί να πληρώσει. Ανοίγει ο δρόμος για να δεσμεύσουν οι τράπεζες ακόμα και μέρος του μισθού του οφειλέτη που προορίζεται για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών επιβίωσης. Ανοίγει ο δρόμος για εκτεταμένη εκποίηση ακίνητης περιουσίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και μάλιστα με τη φαινομενική συναίνεση του οφειλέτη».

Παράλληλα ζητά:

- Απαγόρευση οποιασδήποτε κατάσχεσης ή πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων για χρέη στεγαστικών δανείων που αφορούν στην πρώτη και στη δεύτερη κατοικία.

- Πάγωμα αποπληρωμής δανείων για άνεργους και μισθωτούς που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

- Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και στο επίδομα ανεργίας.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1734045

Σημ.axinosp:Ξύπνησε από το σταλινικό του λήθαργο το ΚΚΕ και κάνει αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ λες και μόλις τώρα ανακάλυψε το πρόβλημα με τις Τράπεζες και τους δανειολήπτες .Έξι χρόνια τώρα με την ΝΔ ούτε μισή πρόταση δεν είχε κάνει για τους δανειολήπτες και το μόνο που ψέλλιζε ήταν τα γνωστά τσιτάτα για το μεγάλο κεφάλαιο που αναφέρει για πάσα νόσο και πάσα μαλακία. Τέλος πάντων ,εκεί που λες ότι η κριτική του ΚΚΕ κάτι πάει να πει και σίγουρα είναι το πρώτο Ελληνικό κόμμα που ξεσκεπάζει την απάτη του ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια ( Ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα κοιμάται το ύπνο του δικαίου ) το γαμάει με το "Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και στο επίδομα ανεργίας", όσο για το "Πάγωμα αποπληρωμής δανείων για άνεργους" το έχουν ήδη κάνει οι Ιταλοί Τραπεζίτες επειδή το Τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας έχει βαρέσει φαλιμέντο .Να μην μιλήσουμε για την πρόταση "Απαγόρευση οποιασδήποτε κατάσχεσης στην πρώτη και στη δεύτερη κατοικία" που αφού το ΠΑΣΟΚ λέει όχι στην κατάσχεση της πρώτης κατοικίας εμείς σαν κόμμα θα ζητήσουμε και θα φανούμε με το όχι και στη δεύτερη κατοικία και "κομματάκι αγωνιστές " . Τέλος το τούβλο που ρίχνει το ΚΚΕ θυμίζοντας τον παλιό του αυτιστικό εαυτό "Να απορρίψουν το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καλεί τα λαϊκά στρώματα το ΚΚΕ" πως ρε μπαγλαμάδες τα λαικά στρώμτα θα απορίψουν το Νομοσχέδιο. Συμπέρασμα: η Αριστερά με αυτά που κάνει και λέει είναι ξεκομένη όχι μόνο από την Ελληνική πραγματικότητα αλλά μάλλον τους βολεύει το 4-8 % που παίρνουν στις Εκλογές . Τα μαγαζάκια μας να είναι καλά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: