Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Κλείνει τα καταστήματά της στην Ιαπωνία η Versace

Κλείνει και τα τρία καταστήματά της στην Ιαπωνία η Gianni Versace SpA, καθώς η ζήτηση ειδών πολυτελείας μειώνεται στη δεύτερη σε μέγεθος οικονομία του κόσμου.

«Οι μπουτίκ της Versace στην Ιαπωνία δεν αντιπροσώπευαν τη εικόνα του σήματος και φάνηκε να είναι πιο καλό για την εταιρεία να τις κλείσει», ανακοίνωσε ο εξωτερικός εκπρόσωπος της Versace στο Μιλάνο, Φεντερίκο Στάινερ.

Τώρα τα καταστήματα βρίσκονται στη φάση κλεισίματος, ανέφερε ο ίδιος από τηλεφώνου. Η Versace έχει τρία καταστήματα στην Ιαπωνία, όπως αναφέρεται στο Web site της.

Η Versace, η οποία άρχισε να δραστηριοποιείται στην Ιαπωνία το 1981, είναι η τελευταία από τις μεγάλες εταιρείες ειδών πολυτελείας που εγκαταλείπουν τη χώρα, καθώς η μείωση των μισθών και η απώλεια των θέσεων εργασίας, περιορίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Τον Δεκέμβριο η Louis Vuitton SA ματαίωσε τα σχέδια της για το άνοιγμα 12όροφου καταστήματος στη Γκίνζα, μία από τις πιο εμπορικές περιοχές του Τόκιο.
http://www.skai.gr/articles/news/finance/ΚλείνειτακαταστήματατηςστηνΙαπωνίαηVersace/#
Σημ.axinosp:Οι βασικές εξαγωγές της Ιταλίας ήταν ΙΧ και ρούχα , τώρα με τη κρίση θα πουλάνε μόνο εσπρέσο και αυτόν , αν σφίξουν και άλλο τα πράγματα θα τον κόψουμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: