Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Δέχτηκε επίθεση από μέλη της «Χρυσής Αυγής»

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκε στις 2.30 μετά το μεσημέρι η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου, έξω από τον σταθμό του μετρό στην Κατεχάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, αιτία της επίθεσης ήταν το γεγονός ότι η γυναίκα αρνήθηκε να πάρει προπαγανδιστικό φυλλάδιο της ακροδεξιάς οργάνωσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια πέταξε το φυλλάδιο που της έδωσαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τον σταθμό του μετρό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει φραστικό επεισόδιο και να της επιτεθούν. Οι δράστες τής έριξαν σπρέι στο πρόσωπο, πιθανότατα πιπεριού, με αποτέλεσμα να της δημιουργήσουν πρόβλημα στην όραση.

Η τραγουδίστρια κάλεσε αμέσως σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί από τον σταθμάρχη του μετρό ο αστυνομικός που είχε υπηρεσία μέσα στον σταθμό και στη συνέχεια να κληθεί ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών στη Λ. Μεσογείων. Οπως κατέθεσε ο αστυνομικός που είχε υπηρεσία στο μετρό, οι δράστες της επίθεσης είχαν εξαφανιστεί όταν αυτός βγήκε έξω για να βοηθήσει την τραγουδίστρια.

Μέχρι αργά χθες η Σοφία Παπάζογλου βρισκόταν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η όρασή της δεν διατρέχει κίνδυνο. Πριν από την επίθεση τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν αναρτήσει πανό στην πεζογέφυρα της Μεσογείων, το οποίο κατέβασαν άγνωστοι νεαροί.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=6614900
Σημ.axinosp:Κύριοι του ΠΑΣΟΚ σαν κυβέρνηση τι θα κάνετε με την συμμορία αυτή ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: