Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Soros: Ταχύτερη η ανάκαμψη στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ

Η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας θα είναι σταδιακή καθώς οι "ουσιαστικά χρεοκοπημένες" εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα και οι χρεωμένοι καταναλωτές θα επιβαρύνουν την οικονομία, δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

"Η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας θα είναι πολύ αργή", δήλωσε ο Soros κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα ξεκινήσει αύριο η ετήσια συνάντηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας και συμπλήρωσε: "Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους".

Εκτίμησε παράλληλα ότι η ανάκαμψη θα είναι ισχυρότερη στην Ευρώπη, σε αντίθεση με το ΔΝΤ που εκτίμησε την περασμένη εβδομάδα ότι η αμερικανική οικονομία θα αναπτυχθεί κατά 1,5% το επόμενο έτος, ήτοι με πενταπλάσιο ρυθμό σε σχέση με τη ζώνη του ευρώ.

"Η Ευρώπη έχει καταγράψει μικρότερες ζημιές", δήλωσε ο Soros, ενώ εκτίμησε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενδεχομένως να ξεκινήσει νωρίτερα από την Federal Reserve την απόσυρση των έκτακτων προγραμμάτων στήριξης. Για τις ΗΠΑ σημείωσε ότι "είναι ακόμη πολύ νωρίς για τις αρμόδιες αρχές να ξεκινήσουν την απόσυρση των μέτρων στήριξης".

Εκτίμησε τέλος ότι οι ρυθμιστικές αρχές θα αντιμετωπίσουν σημαντικές δυσκολίες στη προσπάθεια αναμόρφωσης του κανονιστικού πλαισίου της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας τώρα που οι οικονομίες και οι αγορές βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης. "Οι αναταράξεις του 2008 φαίνονται τώρα σαν ένα κακό όνειρο", σημείωσε χαρακτηριστικά.
http://www.capital.gr/News.asp?id=826159
Σημ.axinosp:Τα κακά όνειρα του 2008-2009 θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση στον εφιάλτη του 2010 !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: