Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Χθες οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο έχασαν 11,3 δισ. δολάρια

Οι 20 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου έχασαν χθες συνολικά 11,3 δισ. δολάρια καθώς οι αγορές παγκοσμίως υποχώρησαν μετά από την επιβράδυνση της ανάπτυξης της ευρωπαϊκής οικονομίας και καθώς οι επενδυτές αναμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας για το ελληνικό PSI.

Η περιουσία του Warren Buffett υποχώρησε κατά 407,3 εκατ. δολάρια, με την καθαρή αξία της να ανέρχεται τώρα στα 43,9 δισ. δολάρια. Ο πρόεδρος της Berkshire Hathaway, έρχεται τρίτος στο δείκτη του Bloomberg, Billionaires Index, που καταγράφει την ημερήσια κατάταξη των πιο πλούσιων ανθρώπων του πλανήτη.

«Ο Warren Buffett δεν έχει λόγο να ανησυχεί, ούτε και ο Carlos Slim», αναφέρει ο στρατηγικός αναλυτής της Raymond James Financial. «It’s a buy, ο κόσμος δεν οδεύει σε ύφεση».

Οι Bernard Arnault και Amancio Ortega, οι δύο Ευρωπαίοι δισεκατομμυριούχοι στη λίστα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο λιανικής, έχασαν και οι δύο μαζί περί τα 1,2 δισ. δολάρια.

Ο 63χρονος Arnault βρίσκεται τώρα πέμπτος στο δείκτη με καθαρή αξία στα 41,2 δισ. δολάρια καθώς οι μετοχές της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, υποχώρησαν 3,1% χθες στο χρηματιστήριο του Παρισιού.

Ο 75χρονος Ortega της Inditex βρίσκεται έβδομος στο δείκτη με καθαρή περιουσία 37,7 δισ. δολάρια.

Ο Lakshmi Mittal, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ArcelorMittal, «βγήκε» από το δείκτη καθώς η περιουσία του υποχώρησε κατά 918 εκατ. δολάρια.

Τη θέση του κατέλαβε ο Ιταλός Michele Ferrero, του οποίου η περιουσία των 22,5 δισ. δολαρίων τον καθιστά τον 18ο πλουσιότερο άνθρωπο παγκοσμίως


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: