Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Φόβοι για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου - Βορίδης: "Θα σφαχτούμε"


Όσο πλησιάζει η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου τόσο τα πολιτικά πρόσωπα και η κυβέρνηση ανησυχεί για πιθανά επεισόδια και έκτροπα κατά τη διάρκεια των παρελάσεων.
Πολλοί υπουργοί είναι προβληματισμένοι για εκείνη την ημέρα και μάλιστα το θέμα τέθηκε επί τάπητος και κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Λουκά Παπαδήμο.
 Το θέμα έθεσε ο κ. Βορίδης ο οποίος με δραματικό τόνο δήλωσε πως είναι απαράδεκτοι οι προπηλακισμοί κατά τη διάρκεια των παρελάσεων και δήλωσε χαρακτηριστικά: “ανησυχούμε όλοι μας, θα μας σφάξουν”.



 Ο φόβος και η αγωνία της κυβέρνησης είναι τόσο έκδηλη που για το εάν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις ή όχι στις 25 Μαρτίου, αυτό θα αποφασιστεί σε συνεδρίαση της Διυπουργικής τη Δευτέρα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt υπάρχει η σκέψη να μην πραγματοποιηθεί σε καμία πόλη παρέλαση, παρά μόνο στην Αθήνα με τεράστια φυσικά αστυνομική κινητοποίηση.
Επίσης υπάρχει και η σκέψη για εορταστικές εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους.
newsit
Σημ.axinosp:Μην ανησυχείτε, τις παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα θα τις κάνει ο λαός !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: