Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Ασταμάτητο είναι πλέον το κίνημα της πατάταςΣτην άκρη βάζουν τους μεσάζοντες όλο και περισσότεροι αγροτικοί συνεταιρισμοί, λαμβάνοντας την πρωτοβουλία να διαθέσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές σε τιμές παραγωγού.

Οι τελευταίοι μπορούν να αγοράσουν πλέον σε πολύ χαμηλές τιμές βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως πατάτες, ρύζι, μέλι, όσπρια αλλά και αμνοερίφια, εν όψη του Πάσχα.
Στο «κίνημα της πατάτας» μετά τον Δήμο Παλλήνης, Καισαριανής, Ηλιούπολης και Αγίας Παρασκευής και Βύρωνα, προσχώρησε και ο Δήμος Κηφισιάς. Σήμερα και αύριο οι πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι θα βρίσκονται από τις 08:00 το πρωί στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στη Νέα Κηφισιά και στις οδούς Κηφισού, Ερυμάνθου, Αγραύλης.
Και ο Δήμος Ζωγράφου μαζί με γειτονικούς του Δήμους, αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο και καλούν τους κατοίκους να υποβάλλουν τις παραγγελίες τους είτε μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου είτε στο Δημαρχείο.
Την ιδία απόφαση πήρε και ο Δήμος Διονύσου ο οποίος μέχρι και την Δευτέρα, 12 Μαρτίου θα δέχεται παραγγελίες για πατάτες Νευροκοπίου.
Αύριο σειρά παίρνει ο Δήμος Ελληνικού καθώς θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου, σε συσκευασίες των 10, 20 και 30 κιλών προς 0,30 ευρώ το κιλό από τις 10.00 το πρωί.
Σημ.axinosp:Μα δεν ξεφουσκώνει όπως λέει το ΚΚΕ ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: