Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

RBC Capital Markets: Η ενεργοποίηση των ελληνικών CDS δεν μπορεί να αποφευχθεί - Barclays Wealth: Το... άγνωστο γύρω από το ελληνικό ζήτημα τρομάζει τις αγορές


Η ενεργοποίηση των ελληνικών CDS δεν μπορεί να αποφευχθεί, διαμηνύει η RBC Capital Markets, ενώ απομένουν ελάχιστα 24ωρα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας που έχουν οι ιδιώτες πιστωτές για να δηλώσουν συμμετοχή στο PSI+.
Nα σημειωθεί πως η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 8 Μαρτίου, 21.00 κεντρικής Ευρώπης.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο James Ashley, αναλυτής της RBC Capital Markets, η συμμετοχή των ιδιωτών στο σχέδιο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους είναι απίθανο να ανέλθει σε υψηλά -και κατ' επέκταση ικανοποητικά- επίπεδα και για το λόγο αυτό η ενεργοποίηση των CDS δεν μπορεί να αποφευχθεί.
"Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να ενεργοποιηθούν τα CDS", σχολιάζει χαρακτηριστικά, ενώ προβλέπει πως ο αντίκτυπος ενός τέτοιου γεγονότος θα είναι εξαιρετικά αρνητικός για τις αγορές.
"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως τυχόν ενεργοποίηση των ελληνικών CDS συνιστά μια άκρως αρνητική εξέλιξη για τις αγορές", προσθέτει ο αναλυτής. Αλλά διευκρινίζει: "Επειδή μιλάμε καιρό για αυτή την εξέλιξη, κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται. Επομένως η ενεργοποίηση των ελληνικών CDS δεν θα είναι καταστροφικά αρνητική για τις αγορές".
Ωστόσο ο Ashley υποβαθμίζει τους κινδύνους μετάδοσης της ελληνικής κρίσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προβλέποντας πως δεν θα υπάρξει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων.
Από την πλευρά του ο Aaron Gurwitz, επικεφαλής αναλυτή της Barclays Wealth, προειδοποιεί πως είναι... το άγνωστο και η διευρυμένη αβεβαιότητα γύρω από το ελληνικό ζήτημα που προκαλεί το αρνητικό κλίμα στις αγορές.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Έρχεται το άγνωστο με μεγάλη ταχύτητα τώρα τι θα είναι.....άγνωστο !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: