Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Λιθοβολούν μέχρι θανάτου Ιρακινούς έφηβους "Emo"Τουλάχιστον 90 Ιρακινοί έφηβοι με δυτικού στιλ εμφάνιση "emo" έχουν λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου από θρησκευτικούς εξτρεμιστές στη Βαγδάτη μόνο τον περασμένο μήνα.

Το Ιρακινό υπουργείο Εσωτερικών τους θεωρεί "λατρευτές του διαβόλου".
Σύμφωνα με την εφημερίδα al-Akhbar αλλά και το Al Arabiya, η θρησκευτική αστυνομία έχει λάβει την άδεια του υπουργείου Παιδείας να εισβάλει σε σχολεία της Βαγδάτης και να ξεχωρίζει τους μαθητές με δυτική εμφάνιση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το φαινόμενο των emo παρακολουθείται και η αστυνομία έχει λάβει έγκριση να το εξαλείψει καθω΄ς επηρεάζει την κοινωνία και καθίσταται κίνδυνος για αυτήν.
"Τα παιδιά φορούν παράξενα, στενά ρούχα που πάνω τους υπάρχουν στάμπες από κρανία, ενώ φοράνε σκουλαρίκια στις μύτες και στις γλώσσες τους κάνουν και άλλες περίεργες δραστηριότητες", συνεχίζει.
Σύμφωνα μάλιστα με τους ακτιβιστές, μια ομάδα ενόπλων με πολιτικά ρούχα οδήγησαν έφηβους σε απομονωμένες περιοχές και τους λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου ενώ πέταξαν τις σορούς τους σε κάδους απορριμμάτων.
"Πρώτα τα χτυπούν με τσιμεντόλιθους στα χέρια, μετά στα πόδια και δίνουν το τελικό χτύπημα στο κεφάλι των παιδιών", είπε ένας έφηβος που κατάφερε να τους ξεφύγει.
Μάλιστα οι φωτογραφίες των νεκρών παιδιών εμφανίστηκαν στο Facebook, προκαλώντας πανικό και τρόμο μεταξύ των έφηβων.
Ένας βουλευτής, ο Safiyyah al-Suhail τόνισε πως πολλά παιδιά συνελήφθησαν επειδή απλά φόραγαν τζιν ή είχαν δυτικά χτενίσματα.
Τέλος, σημειώνεται ότι στη Βαγδάτη μοιράζονται φυλλάδια που προειδοποιούν τους εφήβους να μην μιμηθούν το δυτικό στιλ των emo.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

- Μα γιατί όλοι με μισούν;
- Αφού, ρε είσαι Emo

Από το Λεξικό του Μπαμπινιώτη:
Emo = μια αποτυχημένη και αξιοθρήνητη προσπάθεια των gay, να το παίξουν cool

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.