Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ!


Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ!
Σε κατάληψη του κτιρίου όπου στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ, προχώρησαν πριν από λίγη ώρα μερικές δεκάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι του κόμματος!


Ως αποτέλεσμα της κατάληψης, ουδείς μπορεί να μπει ή να βγει από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Δεν έχει γίνει γνωστό ποια στελέχη του κόμματος έχουν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του κτιρίου της Ιπποκράτους 22 στο κέντρο της Αθήνας.
Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, κυρίως τα επαγγελματικά στελέχη που απασχολούνται στο κόμμα, (αφού κατά πληροφορίες οι αποσπασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται από τις υπηρεσίες τους), παραμένουν απλήρωτοι για τέταρτο μήνα. Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος έχει αποδώσει την «ταμειακή στενότητα» του κόμματος στο γεγονός ότι οι τράπεζες αρνούνται να εκταμιεύσουν τις δόσεις των δανείων (που έχουν χορηγήσει στο κόμμα με εγγύηση την κρατική ενίσχυση) μέχρι να ολοκληρωθεί το PSI, αναφέρει το protothema.gr.
Σημ.axinosp:Και θέλουν να σώσουν την Ελλάδα οι άχρηστοι....τα γομάρια !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: