Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν στο Σαμαρά στην Καλαμάτα

Ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο φέρονται να ετοιμάζουν σκηνικό έντασης


Θερμή υποδοχή... «εντός έδρας» ετοιμάζονται να επιφυλάξουν, μέλη αριστερών οργανώσεων και αναρχοαυτόνομοι στον κ. Αντ. Σαμαρά, διαμαρτυρόμενοι για τη στήριξη που έδωσε η Ν.Δ. στο δεύτερο μνημόνιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους, παράγοντες της Αστυνομίας και ενημερώθηκαν και στελέχη της Ν.Δ., υπάρχει προεργασία για να πυροδοτήσουν ένταση στην μεθαυριανή επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Καλαμάτα.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μεταβαίνει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας μαζί με τον υπουργό Υποδομών κ. Μ. Βορίδη, για να παραστούν στα εγκαίνια της νεότευκτης γέφυρας στην περιφερειακή όδο της Καλαμάτας.

Με την επίσκεψή του αυτή, ο κ. Σαμαράς θα σημάνει ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και γίνεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του για συμβολικούς λόγους.

Με βάσει τις πληροφορίες που υπάρχουν, ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και μέλη αριστερών οργανώσεων, φέρονται να προετοιμάζουν σκηνικό έντασης με αποδοκιμασίες κατά του προέδρου της Ν.Δ.

Στην περιοχή το κλίμα ήδη είναι τεταμένο και οι τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους, ότι εάν γίνει το παραμικρό κατά του κ. Σαμαρά, θα υπάρξει σκληρή απάντηση.

«Θα γίνει κόλαση, εάν σημειωθεί το παραμικρό» λένε χαρακτηριστικά και δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του πρόεδρου της Ν.Δ. και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες.

Είναι η πρώτη φορά, μετά την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου, που ο πρόεδρος της Ν.Δ. κάνει περιοδεία, σε μια περίοδο που ήδη διαμορφώνεται κλίμα έντασης ενόψει και των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, εναντίον όσοι στήριξαν τη συμφωνία στη Βουλή.
Σημ.axinosp:"Θα γίνει κόλαση, εάν σημειωθεί το παραμικρό", κοντός ψαλμός ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: