Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Καρέ Καρέ το γιαούρτωμα του Βενιζέλου


Ο ηλικιωμένος με το καπέλο που κάθετε δίπλα στον Πάρη Κουκουλόπουλο είναι ο «δράστης» της επίθεσης στον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Ο συγκεκριμένος κύριος, όπως φαίνεται βρέθηκε στη Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς διαπίστευση και μάλιστα είχε και διάλογο με τον Γιώργο Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της ομιλία του  πρόεδρος του Κινήματος.
Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος κύριος, πλησίασε και ξεκίνησε συνομιλία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η επόμενη φωτογραφία είναι λίγο πριν βγάλει το γιαούρτι από την τσάντα του.


Αμέσως μετά, το γιαούρτι εκτοξεύτηκε και τα ..σκάγια πέτυχαν τον Ευ. Βενιζέλο και τον Μ. Καρχιμάκη.

Η ασφάλεια του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε …άμεσα και ο ηλικιωμένος κύριος απομακρύνθηκε από το χώρο.

Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, λίγο αργότερα, χαρακτήριζαν το επεισόδιο “αμελητέο προερχόμενο από άτομο με προβλήματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: