Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Βρήκαν στέγη για 12 χρόνια!


Στο κτίριο που στεγάζει τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στο Γκάζι θα στεγαστεί όπως όλα δείχνουν η πολυπληθής ομάδα των εμπειρογνωμόνων της ομάδας δράσης του Χορστ Ράιχενμπαχ. Η νέα Task Force θα έχει ευρύτερες αρμοδιότητες και θα λειτουργεί πλέον σε απόλυτο συντονισμό με την τρόικα. Το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς 132, δίπλα στο νέο μουσείο Μπενάκη, και διαθέτει πολλά άδεια γραφεία.
Αποτελεί πρότυπο εφαρμογής των αρχών βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, έχει εμβαδόν 9.365 τμ και υπόγειους χώρους στάθμευσης. Το κτίριο, όπως γράφει Το Βήμα νοικιάστηκε για δώδεκα χρόνια.
Σημ.axinosp:Θα χρειαστεί μια επίσκεψη τo αρχηγείο της Κομαντατούρ του  Ράιχενμπαχ,για τους δείξουμε την αγάπη μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: